Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2011 - Anul XVI, nr. 127 (4725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Filme

S-a deschis primul cinema 3D din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un mini-cinematograf 3D, primul din municipiul Suceava, a fost deschis de câteva zile în incinta Galleria Mall. Locaţia este prezentată ca un „3D Cafe”,  un loc în care oamenii vin să bea o cafea sau o bere şi să se uite la un film.

Afacerea îi aparţine lui Vasile Păsăilă, un tânăr originar din Milişăuţi, în locaţia aflată la etajul complexului comercial rulând deja de câteva zile filme 3D.

Tariful de intrare a fost stabilit la 20 de lei pentru adulţi şi 13 lei pentru copiii până în 12 ani, preţ în care, pe lângă vizionarea filmului, este inclusă şi o băutură la alegere. Pentru ca doritorii să poate alege filmul pe care îl doresc, iniţiatorul afacerii a deschis deja şi un site, www.3dcafe.ro, unde este afişat programul zilnic de funcţionare, cu trei-patru proiecţii zilnice. Din oferta deja existentă nu lipsesc filme precum Alice în Ţara Minunilor, Megamind, Drive Angri sau clasicul 3D Avatar. Filmele încep zilnic de la ora 12.00, cel de seara fiind programat să înceapă la ora 19.00.

Pentru că numărul de locuri este limitat la 30, spectatorii sunt invitaţi să-şi rezerve locul, în acest sens existând date de contact pe site.      

„Mă săturasem să merg la Iaşi la un film 3D, aşa că m-am gândit să fac ceva şi aici la Suceava”, ne-a spus Vasile Păsăilă, care este convins că afacerea sa va avea succes. De altfel, deşi cinematograful abia a fost deschis şi puţină lume a auzit de existenţa sa, publicul din Suceava a început deja să vină la filme 3D.

Cât priveşte tehnologia existentă, patronul spune că aceasta este de ultimă generaţie, atât în ceea ce priveşte proiecţia, cât şi ochelarii funcţionali pe model LCD.

Intenţia deschiderii unui cinematograf 3D la Suceava a fost anunţată de mai mulţi agenţi economici importanţi, însă planurile nu au fost încă concretizate. În judeţ mai există un cinematograf 3D, deschis la Rădăuţi, în incinta Casei de Cultură, în urma unei investiţii a primăriei locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a deschis primul cinema 3D din Suceava.
 Vizualizări articol: 1206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 15 voturi
S-a deschis primul cinema 3D din Suceava4.3515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Filme 3D trimis de
( 1 iun 2011, 11:09:30
Filmele 3D au subtitrare ? Ca la Radauti nu au ...
2.   Comentariu trimis de
( 1 iun 2011, 12:07:32
Depinde la ce film ai fost la Radauti...ca daca esti atent cele care ruleaza acum in Suceava ,la Radauti au rulat cu luni in urma. La Radauti sunt aduse cele mai noi aparitii , de aceea unele nu sunt subtitrate.
3.   3D trimis de
( 1 iun 2011, 13:01:26
intr-adevar, Avatarul este o aparitie "de ultima ora", de aceea l-am vazut fara subtitrare la radauti.laughing)))
4.   Ce-i aia? trimis de
( 1 iun 2011, 13:07:01
"ochelarii funcţionali pe model LCD"???? eu nu am auzit de asa un model de ochelari... poate ne dati mai multe detalii, sau va informati exact ce tehnologie foloseste cinematografullaughing
5.   Nr.tel. ??? trimis de
( 1 iun 2011, 13:15:35
"Pentru că numărul de locuri este limitat la 30, spectatorii sunt invitaţi să-şi rezerve locul, în acest sens existând date de contact pe site." - am intrat pe site insa nici urma de numar de telefon...
Biletul se poate plati cu cardul?
6.   Comentariu trimis de
( 1 iun 2011, 13:46:23
Aproximativ...AVatar 3d Blu Ray a aparut in 2010 si a putut fi vizionat la inceputul lui 2011 la Radauti...si nu era obligatoriu sa mergi dak era fara subtitrare.
7.   Nr de telefon - Contact trimis de
( 1 iun 2011, 14:14:54
0748889131
 ☭  a
Daca accesai pe site sectiunea Contact observai ca este pus numarul de telefon , site-ul web si jos un link in care poti downloada contactul in format vCard .

Vizionare placuta !
8.   Care subtitrare??? trimis de
( 1 iun 2011, 15:07:48
Chemaţi folkizdul nepereche-socaciu sa va traduca filmele.Mare rapanos si s-o kci u asta!!!
9.   Pai nu e cinema trimis de
( 1 iun 2011, 15:09:50
Stiu ca suna sexi sa spui ca e cinema 3D in Suceava, dar un TV asa-zis 3D si niste perechi de ochelari nu dau definitia cinematografului. E un fel de .... vizionare video de la sfarsitul anilor 80 (pentru cei care traiau pe atunci, nu vorbesc cu pustimea). Am eu un televizor smecher si un video, ne adunam la mine- dar asta nu e cinema.
10.   E super ok.. trimis de
( 1 iun 2011, 16:17:19
Am fost întâmplător când încă se făceau probe si pot spune ca e chiar foarte ok. Filmele sunt videoproiectate la o calitate foarte buna iar localul e chiar dragut. Nu e multiplex insa e bun pentru Suceava in lipsa vreunui cinematograf mai mare..
11.   Drepturi de autor trimis de
( 1 iun 2011, 18:57:28
... plateste ? Ca am mari dubii ca la 30 de spectatori cat incap in sala se pot acoperi costurile pentru drepturile de autor. Pentru biletele vandute plateste TVA ? Mai sunt intrebari, dar ma opresc aici.
11.1  RE: Drepturi de autor trimis de
( 1 iun 2011, 22:30:46
cauta si vezi cat costa un DVD.
12.   Cine vă mai înţelege pe voi ? trimis de
( 1 iun 2011, 20:47:31
Când s-a demolat cinematograful din centru toţi eraţi furiosi că nu va mai fi cinematograf în Suceava. Acum că avem şi noi un mini-cinematograf, faceti figuri şi vă interesaţi dacă se plăteşte TVA-ul sau nu. Hai să fim serioşi. Eu zic să ne mulţumim cu ce avem, decât deloc !
12.1  RE: Cine vă mai înţelege pe voi ? trimis de
( 1 iun 2011, 22:27:57
Eu zic ca ar trebui sa INCETAM SA NE MULTUMIM CU MAI PUTIN DECAT NORMAL.
Un oras ca Suceava este anormal sa nu aiba un multiplex la standarde ridicate (de la partea tehnica pana la sali cu mult mai multe locuri).
Nu trebuie sa fie deschis zilnic, este de ajuns 3 zile (vineri-sambata-duminica) si sunt convins ca ar fi multe zile in care nu ar avea scaune cati clienti ar dori sa vina.
Si da, trebuie sa te intereseze daca se plateste TVA si daca totul este in regula pentru ca altfel si eu imi pot face un "cinematograf".
Dar iata la ce mentalitate s-a ajuns, sa ne multumim cu ce-o fi, numai sa fie.
12.2  RE: Cine vă mai înţelege pe voi ? trimis de
( 2 iun 2011, 09:28:39
Eu sunt de acord cu tine ca da, ar trebui sa fie. dar daca nu este, ce vrei sa facem? hai sa ne mutam intr-un oras unde e multiplex ca lumea si gata balciul.
13.   Nu mai vorbiti prostii trimis de
( 1 iun 2011, 23:11:16
eu astazi am fost si am vazut un film acolo...chiar e OK sala....e confortabil pe acele canapele....intai mergeti si vizionati un film acolo si dupa comentati...nu e pe nici un TV cum spunea nuj care pe aici... daca nu ati fost acolo nu mai comentati aiurea....si in legatura cu claritatea...se vede destul de misto...nu se compara cu mutliplexul de la iasi..de exemplu...dar oricum e destul Ok..eu unul il recomand....
14.   Re: Pai nu e cinema trimis de
( 2 iun 2011, 01:24:01
Am văzut seara asta Drive Angry si rămân la părerea mea: cei care comentează "contra" nu merita nici măcar atât.. Cat demic o fi.., E cam la calitatea din Iași fără doar si poate, si ca imagine si ca sunet..doar ca primesti o băutura moca..happy voi care nu ATI văzut nu știți ce sa comentati, la fel ca Vulpea care nu ajunge la struguri.. Eu unul astept si alte aparitii!..
15.   RE: Drepturi de autor trimis de
( 3 iun 2011, 14:57:16
pai nu e cinematograf in toata regula, nu? este cafenea care da filme, banuiesc ca are alte reguli. drepturile de autor nu se platesc in momentul in care cumperi un DVD sau Bluray, ce-o fi? la iulius trebuia sa se deschida un multiplex, dar ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei