Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2011 - Anul XVI, nr. 126 (4724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Videanu anunţă că l-a dat în judecată pe Ponta, urmare a limbajului "plin de injurii şi calomnii"

Marţi, 31 Mai 2011 (15:25:03)

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a anunţat, marţi, că l-a acţionat în judecată pe preşedintele PSD, "urmare a faptului că Victor Ponta continuă să menţină, în spaţiul public, un limbaj suburban, plin de injurii şi calomnii".

"Urmare a faptului că Victor Ponta continuă să menţină, în spaţiul public, un limbaj suburban, plin de injurii şi calomnii care degradează constant atât discursul politic cât, mai ales, percepţia cetăţenilor asupra nivelului de educaţie al clasei politice, anunţ că l-am acţionat în judecată pe actualul lider al PSD", menţionează Videanu, potrivit unui comunicat transmis marţi de PDL.

Adriean Videanu adaugă că îl aşteaptă pe Victor Ponta să probeze, în instanţă, acuzaţiile pe care acesta le-a făcut "repetat" la adresa sa, ca efect al analizei prezentate de el pe Programul economic al USL.

"Remarc faptul că, în lipsa suspectă a dezbaterii economice care ar fi fost normal să decurgă din analiza prezentată de mine pe Programul USL, Victor Ponta a pus semn de egalitate între argumente şi calomnie", mai susţine el.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că democrat-liberalul Adriean Videanu este "un infractor", întrucât prin "hoţiile" sale a lăsat 25.000 de familii fără slujbe în Gorj.

Ponta a făcut aceste afirmaţii după ce răspunsese vizibil iritat la mai multe întrebări ale jurnaliştilor referitoare la comentariile lui Videanu la programul economic al USL.

"Eu nu pot să comentez declaraţiile unui infractor ca domnul Videanu, când mă gândesc că la mine acasă, în Gorj, 25.000 de familii şi-au pierdut locurile de muncă prin hoţiile făcute de domnul Videanu, care i-a plătit campania lui Băsescu. Acum Băsescu s-a trezit că sunt probleme cu numirile politice la societăţile de stat, dar din aceleaşi societăţi i s-au plătit banii de campanie electorală şi toţi directorii de la Rovinari, Turceni, Compania Naţională a Huilei sunt numiţi politic de Videanu şi sunt toţi membri de frunte ai PDL. Aşa că daţi-mi voie să am o reacţie virulentă în faţa afirmaţiilor acestui infractor", a declarat Ponta.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că viziunea economică a USL este "superficială şi insuficient fundamentată", arătând că PDL lucrează la o nouă viziune de dezvoltare economică a României, bazată pe principiul creşterii competitivităţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Videanu anunţă că l-a dat în judecată pe Ponta, urmare a limbajului "plin de injurii şi calomnii".
 Vizualizări articol: 455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Videanu anunţă că l-a dat în judecată pe Ponta, urmare a limbajului "plin de injurii şi calomnii"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei