Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2011 - Anul XVI, nr. 126 (4724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moştenire blestemată

Scandal cu topoare şi focuri de armă între doi soţi şi fiul lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din oraşul Frasin şi fiul acestuia au ajuns la spital, în urma unui scandal cu focuri de armă şi topoare, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi plecate de la o casă lăsată moştenire de mama, respectiv bunica celor doi.

Duminică seară, în jurul orei 21.35, poliţiştii din Frasin au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că Alexie P., în vârstă de 33 de ani, a fost bătut de tatăl lui, Vasile P., de 57 de ani, acesta din urmă lovindu-şi fiul cu un topor şi trăgând şi mai multe focuri de armă.

Protagoniştii scandalului au domiciliul comun într-o casă din Frasin.

Sâmbătă seară, fiul a venit acasă împreună cu concubina sa, iar între el şi părinţii lui a izbucnit un scandal spontan, pe fondul unor neînţelegeri legate de un proces civil.

Alexie P. a primit o parte din casa respectivă moştenire de la bunica sa şi a câştigat în instanţă dreptul de a locui în imobilul respectiv, situaţie cu care, însă, nu sunt de acord părinţii acestuia.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, membrii familiei şi-au adus aminte de neînţelegerile care i-au adus în faţa instanţei şi, sâmbătă seară, au început să se certe din nou.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, Vasile P. a luat la un moment dat un topor cu care şi-a lovit fiul în zona spatelui. Totodată, se arată într-un comunicat al poliţiei, Vasile P., care este pădurar, a luat din maşina personală un pistol cu bile de cauciuc, calibrul 9 milimetri, cu care a tras câteva focuri, nefiind rănită însă nici o persoană.

Scandalul dintre tată şi fiu s-a lăsat cu răni de-o parte şi de alta. Vasile P. a ajuns la spital cu „plagă tăiată antebraţ drept”, iar fiul acestuia cu o rană superficială în zona omoplatului stâng. Ambii, explică poliţiştii, erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Anchetatorii, se arată în comunicatul poliţiei, au găsit toporul folosit în scandal, nu şi pistolul cu care s-ar fi tras două-trei focuri de armă.

Poliţiştii spun că şi soţia lui Vasile P. (mama lui Alexie P.), Valeria P., de 55 de ani, se afla în stare de ebrietate şi a depus plângere penală împotriva fiului ei, pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Pentru aceeaşi infracţiune a depus plângere şi Alexie P. împotriva părinţilor săi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, atât tatăl, cât şi fiul s-au ales cu dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal cu topoare şi focuri de armă între doi soţi şi fiul lor.
 Vizualizări articol: 2839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Scandal cu topoare şi focuri de armă între doi soţi şi fiul lor2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vestul sălbatic trimis de
(31 mai 2011, 11:28:37
Mai ceva ca-n vestul sălbatic... rachiu şi trancane.
2.   Besleaga trimis de
(31 mai 2011, 11:56:04
Si Agentu doua bete Gabriel Besleaga ce facea le cerea spaga pentru a nu intervenii?
3.   Agentu... trimis de
(31 mai 2011, 12:08:31
agentu doar nu era prost sa intervina..sa.si primeasca un plumb in cur.i.a lasat bine mersi sa se ucida si apoi a aparut si el. in ziua de azi daca esti pe drum langa un politist si cineva te ataca..politistul sta bine mersi si priveste. Politia de la noi e "una de  ☭  si tre' sa moara "
4.   / trimis de
(31 mai 2011, 12:24:33
despre Vaju e vorba...ce sa faca domnu` Gabriel ?
5.   1 IUNIE trimis de
(31 mai 2011, 15:28:18
Probabil ca părinţii n-au mai aşteptat Ziua Copilului si i-au dat cadoul constand in focuri de pistol si o "mangaiere" cu toporul in spate in avans. Deh... nu degeaba e vorba aia :"eu te-am făcut, eu te omor" .
6.   Nici o pierdere trimis de
(31 mai 2011, 18:13:19
Din doua specii betive,a iesit si Viju,o creatura facuta la betie...Daca taica-su l-a scos din toate magariile,impartind bani in stanga si in dreapta,asta i-o fi rasplata si lui.Nu-i secret pentru nici un om al legii ca pe urma lui Viju se poate castige ceva...de aia n-a intervenit domnul politist.N-ar fi fost mare pierdere,un golan in minus.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei