Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mai 2011 - Anul XVI, nr. 105 (4703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: Vom câştiga noi şi partidul va merge, sunt convins, mai bine

Vineri, 6 Mai 2011 (14:19:50)

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, candidat la funcţia de preşedinte al formaţiunii cu moţiunea "O Românie dreaptă, o Românie puternică", a declarat, vineri, la Bistriţa, că moţiunea sa va fi câştigătoare, iar partidul va merge mai bine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vasile Blaga a spus că, la Bistriţa, este o avanpremieră a Convenţiei PDL, fiindcă sunt prezentate succesiv toate cele trei moţiuni. Primul a fost Emil Boc, a urmat el, cu moţiunea "O Românie dreaptă, o Românie puternică", iar ultimul va fi Theodor Paleologu.

"Eu sunt în permanenţă încrezător fiindcă altfel nu făceam acest demers împreună cu colegii mei şi aveam o funcţie importantă în partid pe care nu mi-o contestă nimeni, cred. Nu aş fi mers prin judeţe dacă nu credeam că demersul nostru este unul de care partidul are nevoie. Nu umblam prin Postul Paştelui, prin Săptămâna Luminată sau acum", a spus Blaga.

El a adăugat că are credinţa că are şanse cu moţiunea pe care a depus-o.

"Credem că avem şanse, dar, până la urmă, ceea ce mă bucură este că sunt trei proiecte politice, iar la noi în partid asta se întâmplă cam din zece în zece ani. Primul a fost în 1990 când a câştigat domnul Roman şi ne-am rupt de domnul Iliescu şi de ce urma să fie şi a fost un nou început de care ţara avea nevoie. Au mai fost trei moţiuni în 2001, a domnului Roman, a lui Traian Băsescu şi a Simonei Marinescu şi a câştigat domnul Băsescu şi din nou am avut un nou început, ceea ce cred că se va întâmpla şi acum. Vom câştiga noi şi partidul va merge, sunt convins, mai bine", a spus Blaga.

Întrebat de un jurnalist dacă va candida şi pentru o altă funcţie, Blaga a spus: "După câte mă cunoaşteţi, mă voi duce şi voi câştiga preşedinţia partidului".

În ceea ce priveşte faptul că liderul PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, este un susţinător declarat al moţiunii lui Emil Boc, Blaga a spus că apreciază la acesta că a lăsat libertate delegaţilor la Convenţie să voteze cu cine doresc.

"S-a pronunţat Nelu (în favoarea moţiunii lui Emil Boc - n.r) şi mie mi-a plăcut foarte mult cuvântul de încheiere al domnului preşedinte Ioan Oltean care a spus că el are o poziţie şi fiecare va vota conform propriei conştiinţe", a adăugat Blaga.

El a spus că salută candidatura lui Oltean la funcţia de secretar general al partidului.

"Pe mine mă bucură decizia lui Ioan Oltean de a candida la funcţia de secretar general al PDL. Nu întâmplător se spune că secretarul general e numărul doi în partid, nu atât prin modul în care participă la deciziile politice ale partidului, cât prin faptul că secretarul general coordonează activitatea organizaţiilor judeţene, intră primul cu ele în campanii electorale şi mai are o sarcină pe care mulţi o uită, coordonează relaţiile cu celelalte partide", a spus Blaga.

Vasile Blaga a fost însoţit, la Bistriţa, de Sorin Frunzăverde, dar şi de Cezar Preda.

Pentru şefia PDL candidează actualul preşedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga şi deputatul Theodor Paleologu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: Vom câştiga noi şi partidul va merge, sunt convins, mai bine.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: Vom câştiga noi şi partidul va merge, sunt convins, mai bine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei