Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2011 - Anul XVI, nr. 97 (4695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iurie Darie, internat la Secţia de Cardiologie a Spitalului "Floreasca"

Miercuri, 27 Aprilie 2011 (16:01:46)

Actorul Iurie Darie a fost internat, miercuri, la Secţia de Cardiologie a Spitalului de Urgenţă "Floreasca" din Bucureşti, în urma unor dureri abdominale, însă fiind cunoscut cu o suferinţă cardiacă mai veche medicii au decis ca pacientul să rămână în unitate pentru 24-48 de ore.

Medicul de medicină de urgenţă, Rodica Ciolacu, a declarat că Iurie Darie s-a prezentat la spital având o simptomatologie de natură digestivă, respectiv dureri abdominale şi vărsături.

Însă, pentru că este cunoscut cu afecţiuni cardiologice, medicii au decis ca actorul să fie internat pentru 24-48 de ore, în cadrul Secţiei de Cardiologie a spitalului, sub supraveghere, a adăugat doctorul Ciolacu.

Actorul Iurie Darie a fost adus, miercuri la prânz, pentru investigaţii la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Bucureşti, după ce a avut un puseu de leşin.

Soţia actorului, Anca Pandrea, aflată la spital, a declarat că lui Iurie Darie i s-a făcut rău în timp ce se aflau la bancă.

Potrivit acesteia, soţul său a făcut o indigestie.

Iniţial, doctorii au spus că actorul nu necesită internarea, însă i s-au făcut o serie de teste, ca apoi să se decidă internarea lui.

În ultima perioadă, actorul Iurie Darie tot a ajuns, pentru investigaţii medicale, la Spitalul "Floreasca" din Bucureşti.

În seara de 29 ianuarie, actorul Iurie Darie a fost externat de la Spitalul de Urgenţă "Floreasca", după ce ziua i s-a făcut rău în timp ce se afla într-un restaurant. Potrivit evaluărilor medicale, actorul suferise o lipotimie.

În 31 ianuarie, Iurie Darie s-a prezentat la Spitalul "Floreasca" din Bucureşti pentru un control cardiologic.

Iurie Darie s-a născut pe 14 martie 1929, în Vadul Roşu din judeţul Soroca, aflat astăzi în Republica Moldova.

În cinematografie a debutat în 1953, în "Nepoții gornistului", în regia lui Dinu Negreanu, avându-i alături pe platoul de filmare pe Marga Barbu și pe Liviu Ciulei. În anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Drăgan pentru a juca în seria "Brigada Diverse", alături de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu sau Puiu Călinescu.

A interpretat roluri memorabile în peste 40 de producții cinematografice, printre care "Băieții noștri" (1959), "Vacanță la mare" (1962), "Dragoste la zero grade" (1964), "Atunci i-am codamnat pe toți la moarte" (1971), "Frații Jderi" (1974), "Ringul" (1983), "O zi la București" (1986), "În fiecare zi mi-e dor de tine" (1987), "Zâmbet de soare" (1987), "Oglinda" (1993), "Punctul zero" (1996), "Triunghiul morții" (1999). În 2004 a jucat în serialul de televiziune "Numai iubirea". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iurie Darie, internat la Secţia de Cardiologie a Spitalului "Floreasca".
 Vizualizări articol: 401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iurie Darie, internat la Secţia de Cardiologie a Spitalului "Floreasca"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei