Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2011 - Anul XVI, nr. 97 (4695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Armată de poliţişti, mobilizată pentru prinderea unui urmărit general

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numeroase forţe de poliţie au fost mobilizate, în a doua zi de Paşte, în comuna Valea Moldovei, acţiunea urmărind prinderea unui localnic dat în urmărire naţională pentru că ar fi făcut parte dintr-o grupare care a dat spargere după spargere în vilele şi casele de vacanţă din zonele Câmpulung Moldovenesc şi Vama. Individul căutat, Viorel Simeria, în vârstă de 31 de ani, avea mandat de arestare în lipsă de pe data de 4 aprilie, la scurt timp după ce complicii săi fuseseră prinşi. El nu a fost de găsit atunci, la un moment dat anchetatorii bănuind că este fugit din ţară.

Anchetatorii de la Poliţia oraşului Gura Humorului au obţinut însă informaţia că bărbatul va trece pe acasă în perioadă sărbătorilor, astfel că luni, în a doua zi de Paşte, au descins la domiciliul familiei sale din Valea Moldovei. Se întâmpla în jurul orei 13.00, agenţi de la postul comunal local, colegi de la Formaţiunea de Ordine Publică Rurală a Poliţiei Gura Humorului şi o grupă de „mascaţi” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă prinzându-l pe bărbat după o scurtă urmărire şi după ce l-au somat cu arma.

Imediat, Viorel Simeria a fost prezentat instanţei de judecată, care a confirmat mandatul de arestare preventivă emis pe numele său, bărbatul ajungând în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

O grupare care a luat la rând vilele din Câmpulung   

Conform anchetatorilor, în perioada februarie-martie a.c., bărbatul în vârstă de 31 de ani, alături de Ilie Cojocaru şi Cezar Nicolae Camciuc, a comis 25 de spargeri în zona Câmpulung. Ei vizau casele de vacanţă în perioadele când acestea nu erau locuite şi uneori petreceau chiar mai multe zile în interior. Surse judiciare au mărturisit că printre victimele lor se numără judecători, procurori, poliţişti şi mulţi oameni de afaceri.

Prinderea complicilor lui Simeria a reprezentat una dintre cele mai complexe acţiuni ale poliţiei din ultima perioadă. După săptămâni de urmărire şi pândă, pe 21 martie cei doi au fost reperaţi într-o cabană din zona Doabra din Vama. Ei au fost prinşi după o urmărire în noapte, pentru localizarea lor exactă folosindu-se dispozitive cu termoviziune puse la dispoziţie de poliţiştii de frontieră.

Prejudiciul creat de cei trei este foarte mare, furturile şi distrugerile create cifrându-se în jur la o sută de mii de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Armată de poliţişti, mobilizată pentru prinderea unui urmărit general.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 7 voturi
Armată de poliţişti, mobilizată pentru prinderea unui urmărit general4.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(27 apr 2011, 16:44:40
Acest individ Simeria Viorel impreuna cu fratiorii lui(care au aceleasi indeletniciri) ar merita sa ramana inchisi pentru totdeauna,sunt irecuperabili.
2.   Hoti de motorina trimis de
(27 apr 2011, 22:25:51
ii prind doar pe cei care fura de la procurori, politisti care au cabane..de ce nu i-au prins si pe hotii de motorina din vama.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei