Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2011 - Anul XVI, nr. 97 (4695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeie periculoasă

Şi-a înjunghiat concubinul, la zece ani după ce şi-a omorât soţul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 43 de ani, care, acum mai bine de zece ani, şi-a înjunghiat mortal soţul, a recidivat la finele săptămânii trecute, lovindu-l cu cuţitul pe actualul partener de viaţă. Surse judiciare precizează că femeia devine extrem de agresivă atunci când bea, amenzile şi dosarele penale întocmite de-a lungul timpului fiind o dovadă clară în acest sens.  

 

Sâmbăta trecută, în jurul orei 12.00, poliţiştii de la Postul comunal Pojorâta au fost sesizaţi, prin numărul unic de urgenţe 112, că un bărbat din localitate a fost înjunghiat. Florin Pazar, în vârstă de 43 de ani, localnic din Pojorâta, avea o tăietură în partea de sus a piciorului drept, sângerând abundent. El a fost urcat într-o ambulanţă şi dus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde medicii l-au diagnosticat cu „plagă înjunghiată regiunea inghinală dreaptă”. Cea care îl lovise cu cuţitul era Casandra Vâjâilă, în vârstă de 43 de ani, concubina sa, care are domiciliul în Pârteştii de Jos, dar locuieşte de ceva vreme în Pojorâta, la locuinţa bărbatului.

 

Au băut spirt medicinal până au adormit, în Vinerea Mare

Din ancheta poliţiei rezultă că, în Vinerea Mare, cei doi au mers la o vecină, unde, până noaptea târziu, au băut spirt medicinal. Sâmbătă dimineaţă, după ce s-au trezit, au continuat să bea, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Anchetatorii au stabilit că femeia l-a luat la pumni pe Florin Pazar, acesta ripostând. În momentul în care a primit o palmă peste faţă, Casandra Vâjâilă a scos un cuţit din buzunarul hainei cu care era îmbrăcată şi l-a înjunghiat pe bărbat.

Deşi leziunea era destul de gravă, acesta a refuzat internarea, părând a fi decis să nu-şi reclame partenera de viaţă.  

Poliţia a deschis totuşi un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de rezultatul examinării medico-legale a victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei.

 

Un trecut care spune totul despre agresivitatea femeii

Pentru poliţişti, agresivitatea femeii nu este deloc o surpriză. În anul 2000, aceasta şi-a omorât soţul, fapta, încadrată la infracţiunea de lovituri cauzatoare de moarte, petrecându-se în oraşul Gura Humorului. La vremea respectivă, Casandra Vâjâilă, mamă a mai multor copii, a fost condamnată la cinci ani de închisoare.

Revenită acasă, la Pârteştii de Jos, aceasta a continuat să fie extrem de agresivă. Ea a primit nenumărate amenzi pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice şi i s-au întocmit şi două dosare penale, pentru infracţiuni de ultraj. În urma întocmirii acestor dosare, ea a scăpat însă doar cu amenzi penale. 

Într-unul din cazuri, aceasta l-a agresat inclusiv pe şeful de post din Pârteştii de Jos.

În toate cazurile, femeia a devenit agresivă pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, fiind considerată periculoasă deoarece mai tot timpul poartă cuţit. Ea a mai locuit pentru diferite perioade de timp în Gura Humorului şi în Arbore, creând de fiecare dată probleme poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a înjunghiat concubinul, la zece ani după ce şi-a omorât soţul.
 Vizualizări articol: 836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Şi-a înjunghiat concubinul, la zece ani după ce şi-a omorât soţul5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(27 apr 2011, 11:43:29
Wild west! Sigur nu tine cuțitul la cizma?big grin
2.   Kamikaze trimis de
(27 apr 2011, 12:35:01
cam iute la minie si de graba a varsa singe nevinovat e femeia asta
Bai ABCDAR, fa cunostinta cu femeia asta poate iti mai taie nitel elanul creativ
3.   Putin la racoare trimis de
(27 apr 2011, 13:30:36
batuta bine si bagata in puscarie sa se linisteasca. a omorat un om si i-a dat numai 5 ani...justitia in romania
4.   Aţi început să recidivaţi! trimis de
(27 apr 2011, 13:30:37
la Monitorul de Suceava rachiul a început să facă ravagii! Dacă la început am crezut că nu ştie stânga ce face dreapta acum m-am convins. Aşa este. DE ex. articolul de mai sus a mai fost scris odată vezi "Şi-a înjunghiat iubitul în zona înghinală de Sergiu RUSU" într-o ediţie mai veche. mai lăsa-ţi rachiul că a trecut paştele.

5.   ...,noroc sa ai. trimis de
(27 apr 2011, 14:07:14
Noroc ca nu i-a vajait artera femurala.
6.   Betivani... trimis de
(27 apr 2011, 15:51:23
Totul provine din cauza bauturii cind se imbata sunt demonizati, li se ridica si parul de pe cap in sus,devin agresivi,rosii la fata si nu isi dau seama ca isi bate diavolul joc de ei.....o sa va duceti direct in iad unde va fi plinsul si scrisnirea dintilor si de unde nu mai aveti scapare,,toti cei care va imbatati.....sincer imi pare rau pentru voi.............TREZITI-VA PINA NU-I PREA TIRZIU!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei