Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2011 - Anul XVI, nr. 97 (4695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Fiu de poliţist, arestat pentru contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Fălticeni, fiul unui ofiţer de poliţie, a ajuns în arestul instituţiei al cărei angajat este tatăl său, fiind acuzat de contrabandă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, tânărul cu pricina, Ionuţ Asaftei, a fost prins, în Vinerea Mare, la volanul unei autoutilitare în care erau ascunse aproape 10.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

Vineri, în jurul orei 13:00, pe DJ 176, poliţiştii din Moldoviţa au oprit pe raza localităţii o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, la volanul căreia se afla Ionuţ Asaftei.

Cu ocazia efectuării unui control asupra autovehiculului, informează poliţia, s-a constatat că în zona şasiului, sub benă, existau locaşuri metalice sub formă de cutii, confecţionate artizanal.

“Fiind întrebat despre cutiile respective, conducătorul auto a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la sediul postului de poliţie, unde a declarat verbal că în cutiile respective deţine baxuri cu ţigări”, se explică în comunicatul IPJ Suceava.

În timpul cercetărilor, mai informează poliţia, a fost identificat şi un tânăr de 23 de ani, Ionel Vornicu, din comuna Slatina, care, susţin oamenii legii, încerca să comunice cu fiul poliţistului prin semne.

Luat la întrebări de poliţişti, Ionel Vornicu a declarat că autoutilitara îi aparţine, că el a cumpărat ţigările ascunse în maşină, de la o persoană necunoscută, contra sumei de 5.000 de lei, şi că fiul poliţistului doar a condus maşina, lăsând să se înţeleagă că Ionuţ Asaftei nu ar fi ştiut despre contrabandă.

În autoutilitară au fost găsite 9.900 de pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova.

Cu toate acestea, atât fiul ofiţerului de poliţie, cât şi celălalt tânăr au ajuns după gratii.

“Împotriva celor doi s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea  infracţiunii de contrabandă, ambii fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă, şi au fost prezentaţi Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, care a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Suceava, precizându-se că autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 49.950 lei, a fost confiscată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiu de poliţist, arestat pentru contrabandă.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiu de poliţist, arestat pentru contrabandă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   S-O CREADA EI CA RAMAN IN AREST trimis de
(27 apr 2011, 20:38:53
SA O CREADA EI ANCHETATORI CA RAMAN IN AREST INDIVIZI MAI ALES DOMNISORUL ASAFTEI,DE CUM A FOST ARESTAT TATAL SAU SI-A PUS IN APLICARE PLANUL DE AL SCOATE DIN AREST PRIN RELATIILE CE LE ARE LA IPJ,SI NU NUMAI PARCHETUL E CORUPT 100% PENTRU CA SE FAC BLATURI INTRE POLITISTI-DE LA JUDICIAR SI PROCURORI SI CULMEA DEJA EL DOAR CONDUCEA MASINA?????????,CUM DE INCA IL MAI RETIN CA DOAR E COMPLICE,A!INCA NU AU AJUNS SPAGILE SI ORDINELE DE SUS LA DOMNII PROCURORI DE LA CAMPULUNG,IMEDIAT PENTRU CA SE STIE TATAL SAU PROPRIETAR DE CLADIRI,RESTAURANTE,SPALATORII DE NOAPTE TOATE PE ALTE PERSOANE DAR EL PROPRIETAR,E UN BUN AFACERIST SI UN POLITIST CORUPT,AR CAM TREBUI DNA-UL SA SE AUTOSESIZEZE SI SA-L INTREBE CUM DIN SALARIUL DE POLITIST A DOBANDIT ATATA AVERE SI CULMEA CIRCULA TOT CU O DACIE ROSIE DE FATADA SA NU BATA LA OCHI CICA ASA ZICE EL,CA AVERILE LE ARE PE TOATE RUDELE SI NU O POATE DEMONSTRA NIMENI.
HALAL POLITIE ,DOMNULE GAGIU CONSTANTIN DATIL DOMNULE AFARA PE ACEST OM SI DEMONSTRATI CA SUNTETI UN OM LEGIST SI CORECT ,DEZICETIVA DE ASTFEL DE SPAGARI DIN POLITIE.
2.   PT Popescu trimis de
( 1 mai 2011, 12:25:32
Tu vorbesti prostii omule. De unde stii tu chestiile astea . Dupa ce se aude in oras ? Astea sunt prostii ..IAr tu esti un nimeni .
3.   ! trimis de
( 1 mai 2011, 12:27:33
Si inca ceva ..poate tu ti ai dori sa ai ce are familia asaftei .. ma refer la avere. sau esti un dusman de al domnului politist. ..Fraieree

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei