Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2011 - Anul XVI, nr. 97 (4695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Captură

Audi A6 bucşit cu ţigări de contrabandă, depistat la Straja

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Contrabanda cu ţigări de la frontiera româno-ucraineană are regim de „foc continuu”, cel puţin aşa rezultă după o captură semnificativă realizată de poliţiştii de frontieră de la Sectorul Brodina, luni, a doua zi de Paşte, zi când aproape toţi salariaţii sunt liberi.

La primele ore ale dimineţii de luni, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina a depistat în trafic, pe DJ 209G, pe raza localităţii Straja, un autoturism marca Audi A6, în care se aflau două persoane despre care existau suspiciuni că sunt implicate în acţiuni de contrabandă.

Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch Seriţan, întrucât şoferul maşinii nu s-a supus semnalelor regulamentare de oprire, s-a trecut la urmărirea autoturismului, folosindu-se semnalele acustice şi optice de avertizare. După scurt timp, autoturismul a fost găsit abandonat la ieşirea din comuna Straja, iar în interior a fost descoperită o cantitate impresionantă de ţigări. Deşi iniţial abandonaseră autoturismul, persoanele aflate în autovehicul, Ioan B., în vârstă de 21 de ani, şi Georgiana T., de 18 ani, ambii din comuna Ulma, au revenit la faţa locului şi au recunoscut cele petrecute anterior.

În acelaşi timp s-a stabilit că autoturismul îi aparţinea lui Gheorghe B., în vârstă de 20 de ani, din Ulma, fratele şoferului, care i l-a încredinţat pentru a transporta ţigările de contrabandă.

Poroch Seriţan a mai arătat că în urma inventarierii ţigărilor au rezultat 8.300 de pachete, din care 5.490 marca Karelia Slims de provenienţă duty-free şi 2.810 marca Robinson, provenind din Republica Moldova.

Purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava a precizat că celor două persoane din autoturism şi proprietarului acestuia li s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

Ţigările, în valoare de aproximativ 93.980 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră din cadrul IJPF Suceava, iar autoturismul marca Audi A6 a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, în vederea continuării cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audi A6 bucşit cu ţigări de contrabandă, depistat la Straja.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Audi A6 bucşit cu ţigări de contrabandă, depistat la Straja3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
(27 apr 2011, 11:20:29
Eu nu inteleg ce este atat de grav in a face contrabanda cu tigari, pierde statul roman ce`i drept, insa cum sa traiesti in tara asta cu un salar de 800-1000 lei si sa mai ai si familie acasa.
Impozite peste impozite, daca ai o slujba normala sa spun asa, nu ai cum sa traiesti, nu cred ca se poate trai numai si numai din salar. Si in plus de asta mai sunt persoane care au rate la banci, sau diferite datorii catre stat sau nu numai la stat ca sa muncesti pe nimic si sa iti permiti sa traiesti va deveni un lux in romania. Maine-poimaine, se va impozita si aerul expirat. Toate aceste supra-taxe se bazeaza pe criza economica, insa romanica este in criza de dupa moartea lui nea` Nicu, toti marii hoti au furat`o cat au putut ei si au facut din GRANARUL EUROPEI cei mai mare IMPORTATOR, la noi cartofii se vand cu 3lei si se aduc din Spania sau Turcia, iar noi ii exportam pentru 1-1,5 lei pe kilogram. De ce nu`si mananca fiecare legumele si fructele sale?
Am vazut intr`un hipermarket din Italia capsuni si scria mare pe ele "Produs in Romania" si la noi daca mergi la magazine toate`s din Spania, sau alte tari. Am cam deraiat de la subiect insa cred ca am dreptate.
2.   Of, româna asta! trimis de
(27 apr 2011, 11:39:22
Signor Luigi, autorul articolului, pe matale nu te zgârie la urechi cuvântul BUCȘIT? O fi el regionalism, dar se potrivește ca nuca în perete pe pagina unui ziar cu pretenții.
3.   Pff jale trimis de
(27 apr 2011, 21:06:47
mai luigi baragoiu,cum poti sa scri asemenea prostii?cine ti-a zis tie ca nu a oprit la semnalele politistilor?de unde sti tu ca i l-a dat sa acre tigarile?ma lasa-te de prostiile astea...daca tot scri scrie si tu adevarul ma...si bravo lor dupa cum zic si ceilalti cum sa traiesti in tara asta de rahat daca nu faci si tu o miscare?
4.   Comentariu trimis de
(28 apr 2011, 12:33:25
Bine zis COSTYYYSV...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei