Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2011 - Anul XVI, nr. 69 (4667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta către ziarişti: Nu vă mai luaţi după "toţi proştii" - Igaş şi Boc

Joi, 24 Martie 2011 (15:01:04)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a recomandat, joi, jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă pe care a susţinut-o la Târgu Jiu să nu se mai ia după "toţi proştii", categorie în care i-a nominalizat pe ministrul Internelor, Traian Igaş, şi pe premierul Emil Boc.

Liderul PSD a reacţionat astfel la declaraţia de sâmbătă a lui Igaş, care, în cadrul conferinţei judeţene de alegeri din cadrul PDL Gorj, a anunţat că judeţul nu-l va mai avea în viitor pe Ponta ca deputat întrucât acesta va candida într-o altă zonă a ţării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ponta a dezminţit informaţiile că nu va mai candida la Târgu Jiu, adăugând că, mai degrabă, Igaş are şanse să candideze "în Congo".

"Vreau să vă rog să nu vă mai luaţi după toţi proştii. Ce treabă are Igaş cu judeţul Gorj, cine ce candidează? Păstrând registrul, pot spune că domnul Igaş candidează în Congo, că acolo nu îţi trebuie Bacalaureatul. Voi candida în acelaşi colegiu, dacă nu se schimbă colegiul. Nu voi candida niciodată la alt partid şi nici la alt judeţ", a spus liderul PSD, care este deputat pe colegiul 6 Târgu Jiu.

De asemenea, Ponta a menţionat că l-a inclus pe Igaş în categoria "proşti" şi pentru că a vorbit la Târgu Jiu despre orientarea de dreapta a PDL, în condiţiile în care noul preşedinte al PDL Gorj, senatorul Ion Ruşeţ, este unul dintre importanţii lideri sindicali din minerit şi energie de la nivel de judeţ.

"Când vă spun să nu vă mai luaţi după proşti nu pot să definesc altfel o prostie decât să vii la Gorj şi să vorbeşti de dreapta, când domnul Ruşeţ nu e mare patron sau investitor, ci e şef de sindicat omul. Vii la Gorj şi nici nu ştii măcar cu ce se ocupă preşedintele tău de acolo, aşa încât nu vă mai luaţi după ce spun proştii", a precizat Ponta.

Liderul PSD a declarat că la capitolul "proşti" îl include şi pe premierul Emil Boc, prezent alături de Igaş la alegerile de la PDL Gorj, ocazie cu care a vorbit despre înfiinţarea companiei Electra, a doua zi după declaraţia respectivă o instanţă de judecată dând o hotărâre care blochează complet procesul de înfiinţare a companiei respective.

"Mă refer la domnul Igaş în mod direct, dar şi la domnul Boc, care a venit aici la Târgu Jiu şi a anunţat ce bună va fi Electra şi a doua zi am aflat cu toţii că nu se mai face. Hai, nu-i mai ascultaţi pe oamenii ăştia că în afară de dumneavoastră, cei de la presă, nu-i mai ascultă şi nu-i mai bagă nimeni în seamă. Am văzut că din când în când nici măcar Băsescu nu-i mai bagă în seamă, vorbeşte despre ei la timpul trecut şi bine face", a mai declarat Victor Ponta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta către ziarişti: Nu vă mai luaţi după "toţi proştii" - Igaş şi Boc.
 Vizualizări articol: 427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta către ziarişti: Nu vă mai luaţi după "toţi proştii" - Igaş şi Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei