Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 feb 2011 - Anul XVI, nr. 30 (4628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Videanu: Candidatul pentru şefia PDL ar trebui să fie cel mai bine plasat în cercetările sociologice

Luni, 7 Februarie 2011 (14:33:42)

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, luni, că, în opinia sa, candidatul pentru preşedinţia PDL ar trebui să fie "o soluţie negociată în interiorul partidului", adică persoana cea mai bine plasată în cercetările sociologice.

Videanu a fost întrebat dacă ar susţine o eventuală candidatură la preşedinţia PDL a lui Vasile Blaga. El a răspuns că ar trebui să fie întâi aşteptate anunţurile privind candidaturile pentru preşedinţia PDL.

"Eu în continuare contez pe o soluţie negociată în interiorul partidului, adică cel mai bine plasat în cercetările sociologice, în acţiunile electoratului, care poate să reprezinte o speranţă pentru militanţi şi pentru electorat, să fie cel care conduce partidul", a explicat Videanu.

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, într-un interviu acordat joi ziarului "Gândul", că nu va candida la şefia partidului, că îl susţine categoric pe Vasile Blaga, la fel ca şi pe toţi cei care au disponibilitatea pentru o soluţie negociată, precizând că Blaga, Boc şi Frunzăverde au calităţi pentru funcţie. De asemenea, el a spus că nu crede PDL are de ales doar între Emil Boc şi Vasile Blaga.

Întrebat, de asemenea, dacă l-ar vota pe Blaga la şefia partidului, Videanu a răspuns că acesta este "o opţiune foarte bună pentru conducerea partidului şi în opţiunile care vor fi poate o opţiune". "Eu unul l-aş vota cu mare încredere", a adăugat Videanu. El a mai spus că Blaga este, într-adevăr, este una din opţiunile care pot duce PDL acolo unde îşi doresc militanţii lui.

Întrebat dacă, în concluzie, îl susţine pe Blaga, Videanu a spus: "Categoric. Şi toţi colegii mei care intră în competiţie şi care în interiorul partidului au această disponibilitate de a găsi o soluţie negociată, categoric că vor avea susţinerea mea. Emil Boc, Vasile Blaga, Sorin Frunzăverde au calităţi toţi trei să conducă acest partid". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Videanu: Candidatul pentru şefia PDL ar trebui să fie cel mai bine plasat în cercetările sociologice.
 Vizualizări articol: 455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Videanu: Candidatul pentru şefia PDL ar trebui să fie cel mai bine plasat în cercetările sociologice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei