Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 feb 2011 - Anul XVI, nr. 30 (4628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde mergeau banii?

Averi de nababi, ridicate din salarii de bugetar pentru arestaţii din Vama Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Arestările operate de Curtea de Apel Bucureşti în cazul poliţiştilor de frontieră şi al vameşilor de la Siret au adus în prim-plan şi o altă problemă: averile obţinute de cele 59 de persoane trimise după gratii. O scurtă lecturare a declaraţiilor de avere postate pe site-ul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava arată situaţii contradictorii. Dacă unii salariaţi ai Punctului de Trecere a Frontierei Siret şi-au etalat vile şi maşini luxoase, cei mai mulţi nu au mai mult de un apartament. Problema veniturilor obţinute şi a cheltuielilor celor 59 de persoane urmează a fi lămurită de Agenţia Naţională de Integritate, care a anunţat că va demara o anchetă în cazul Siret.

 

Comisarul-şef Aurel Anea, două terenuri, trei case şi datorii de peste 40.000 de euro

Comisarul-şef Aurel Anea este singurul ofiţer implicat în acest scandal. În vârstă de 46 de ani şi tată a trei copii, bărbatul şi-a trecut în declaraţia de avere două terenuri, unul de 537 mp, cumpărat în 2005, în localitatea Limanu, din judeţul Constanţa, şi celălalt de 488 mp, cumpărat un an mai târziu, în localitatea suceveană Lisaura, împreună cu o altă persoană. În afară de terenuri, Anea mai deţine un apartament de 81,8 mp în cartierul Obcini, o casă de 100 de mp la Limanu şi o altă casă, tot de 100 de mp, deţinută în coproprietate la Lisaura. Toate cele trei locuinţe sunt dobândite prin cumpărare în anii 2005-2006, iar ca maşini posedă un Opel din 2002.

Ofiţerul are şi datorii în bancă. În 2006 a contractat un credit la BRD de 31.500 de euro, iar scadenţa pentru returnare este 2031. Comisarul-şef Aurel Anea mai are un al doilea credit, luat în 2008, pentru o perioadă de zece ani. La vremea respectivă, poliţistul a împrumutat 23.500 de lei de la Banc Post, la care se adaugă un card de credit la aceeaşi bancă, din 2007, cu o descoperire de 23.000 de lei.

Numele lui Aurel Anea nu este străin de scandalurile privind favorizarea traficanţilor de ţigări. În vara lui 2009 a fost mutat disciplinar timp de şase luni la Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni – Bihor, alături de şeful şi adjunctul Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret.

 

Familia Chirilă, el poliţist de frontieră, ea vameş

În familia agentului-şef principal Dorel Chirilă, de 43 de ani, din Rădăuţi, bunăstarea este vizibilă. Potrivit declaraţiei de avere din 2009, Chirilă deţine în Rădăuţi o casă cu o suprafaţă de 190 de metri pătraţi şi o valoare impozabilă de peste 232.000 de lei. Poliţistul mai are o casă de 180 mp în Gălăneşti, dar şi o casă de vacanţă de 63 mp la Horodnic. Bunurile sunt deţinute împreuna cu soţia, Nicoleta Chirilă, care lucrează ca vameş la Biroul din Siret. Familia Chirilă mai deţine şi patru terenuri, dintre care trei sunt în intravilan. Terenurile sunt în Siret, Rădăuţi şi Horodnic, iar în Siret cei doi soţi şi-au mai cumpărat în 2005 un alt teren cu o suprafaţă de 7.500 mp. Soţii Chirilă au vândut în cursul anului 2008 un apartament cu suma de 80.000, fără a se preciza dacă este vorba de lei, euro sau dolari, în timp ce la BRD au două credite în valoare totală de 170.000, de asemenea fără precizarea monedei.

 

Case ridicate în câteva luni

Agentul-şef Toader Ilieşi, în vârstă de 42 de ani, nu a stat nici el de pomană în ultimii ani. Cea mai recentă declaraţie de avere arată că acesta deţine un apartament în Suceava, pe strada Măgurei, cu o suprafaţă de 97 mp, dar şi o casă de lux la Sfântul Ilie, ridicată într-un timp relativ scurt. Poliţistul mai figurează cu un teren în comuna Şcheia şi un autoturism Opel, dar şi un credit de 46.000 de euro, scadent în 2031.

Tot în Suceava, dar pe strada Grigore Vindereu, locuieşte Radu Lucan. În declaraţia de avere din 2009 nu apare nici un bun pe numele său şi nici un credit. Totuşi, poliţistul de frontieră locuia acum într-o casă ridicată doar în câteva luni.

 

Simion Sticleţ: „A fost provocare”

Printre persoanele arestate se regăseşte şi Florin Sticleţ, de 36 de ani. Acesta este fiul viceprimarului din Rădăuţi, Simion Sticleţ, fost şef al Poliţiei de Frontieră Rădăuţi până în 2005, când s-a pensionat. Deşi lucrează ca poliţist de frontieră de peste 15 ani, Florin Sticleţ pare sărac lipit pământului. Acesta are doar o Dacie veche de 25 de ani şi un teren agricol la Cacica, cu o suprafaţă de 3.300 mp. În cursul zilei de ieri, viceprimarul din Rădăuţi nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere. Totuşi, sâmbătă, cu ocazia unor discuţii avute cu reporterii de la „Adevărul”, Simion Sticleţ a marşat pe ideea unei instigări la luare de mită din partea agentului sub acoperire Mădălin Ionescu, cel care a deţinut funcţia de şef al Punctului de Trecere a Frontierei Siret timp de câteva săptămâni.

„Eu las anchetatorii să-şi facă treaba. Nu pot să spun că e vinovat sau nu. Eu nu am văzut ce s-a întâmplat acolo, ştiu că au fost luaţi toţi de pe tură. După părerea mea, trebuiau luate măsuri de prevenire. Trebuia să fie prinşi câte unul, câte doi şi daţi ca exemplu şi nu se mai ajungea aici. Din ce am auzit, venise un poliţist sub acoperire şi îi îndemna să nu se lase şi să ia mai mult decât vameşii", a precizat Simion Sticleţ.

 

Declaraţii de avere goale, casele pline cu bani

Interesant este că dacă unii dintre cei arestaţi menţionau în declaraţiile de avere lucruri banale, cu ocazia percheziţiilor domiciliare anchetatorii au descoperit zeci de mii de euro.

Poate cel mai elocvent exemplu este al agentului Florin Constantin Matei. Acesta apare doar cu un Volvo din 2001, fără terenuri sau case. Totuşi, la percheziţie i s-au descoperit nu mai puţin de 31.000 de euro.

Un alt caz de sărăcie în acte este al lui Constantin Doru Andrişan, care figurează cu un apartament de 53 mp în municipiul Suceava, cumpărat în 1996 şi un VW Golf din 2002. În schimb, în casa acestuia s-au găsit 19.050 euro, 11.900 lei şi 2.116 dolari.

 

Agenţia Naţională de Integritate anunţă că se poate ajunge la confiscarea bunurilor

Scandalul de corupţie din Vama Siret nu a rămas fără ecouri în cadrul instituţiilor statului. Horia Georgescu, secretarul general al Agenţiei Naţionale de Integritate, a anunţat că se vor efectua verificări în cazul tuturor persoanelor anchetate de Direcţia Naţională Anticorupţie.

„ANI poate solicita comisiilor de cercetare de pe lângă Curţile de Apel confiscarea unor sume de bani nejustificate, aşa cum s-a întâmplat şi la Argeş (n.a. - în dosarul permiselor eliberate ilegal). În total, în acest caz s-a dispus confiscarea a circa trei milioane de euro. Apar bunuri, vile şi maşini foarte scumpe, care nu se justifică prin veniturile obţinute de ei. Noi nu ne putem îndrepta în plan penal împotriva lor, noi verificăm dacă pot justifica veniturile cu ceea ce au cheltuit. Procedurile sunt destul de rapide din punctul nostru de vedere, în două-trei luni vom putea trage o concluzie şi vom trimite către organele competente o solicitare de confiscare a averilor persoanelor respective”, a declarat Horia Georgescu, secretar general al Agenţiei Naţionale de Integritate.   

 

A fost sau nu instigare?

O problemă ridicată de avocaţi în sala de judecată cu ocazia discutării propunerilor de arestare preventivă a fost aceea că agenţii sub acoperire i-au instigat pe angajaţii Punctului de Trecere a Frontierei Siret să ia mită.

Comisarul-şef Mădălin Ionescu, cel care a condus PTF Siret în perioada în care s-au realizat înregistrările audio-video, este principalul vizat de această acuzaţie. Din datele existente la dosar rezultă că Mădălin Ionescu a fost autorizat de procurori să primească şi să dea mită, astfel încât întrebarea dacă a fost sau nu instigare în acest caz urmează să fie lămurită cu ocazia procesului.

 

De astăzi, încep recursurile

Dacă arestările în cazul celor 55 de poliţişti de frontieră şi al celor patru vameşi s-au încheiat vineri seară, de astăzi încep recursurile. Acestea se vor judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar avocaţii persoanelor aflate după gratii spun că nu există vreun impediment ca ancheta să continue cu clienţii lor în stare de libertate.

„Dacă faptele s-au petrecut în decembrie, iar ei au lucrat mai departe toată luna ianuarie în acelaşi loc, atunci care ar fi pericolul să fie eliberaţi acum? În plus, toate probele sunt deja în mâna procurorilor DNA, iar eliberarea persoanelor arestate nu ar reprezenta nici un pericol public”, a opinat avocatul Ionel Andrişan, care reprezintă interesele a şase dintre poliţiştii de frontieră şi vameşii de la Siret.

 

De ce 55 de poliţişti de frontieră şi numai patru vameşi?

Întrebarea care circulă pe buzele tuturor este de ce au căzut numai patru vameşi, comparativ cu cei 55 de poliţişti de frontieră arestaţi. Surse din rândul anchetatorilor au explicat că diferenţa constă în modul de infiltrare a agenţilor sub acoperire, care au putut fi implementaţi doar în rândul Poliţiei de Frontieră, nu şi al Vămii, reuşind astfel să probeze într-o măsură mult mai mare faptele comise de angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Averi de nababi, ridicate din salarii de bugetar pentru arestaţii din Vama Siret.
 Vizualizări articol: 1513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.94/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 32 voturi
Averi de nababi, ridicate din salarii de bugetar pentru arestaţii din Vama Siret3.9532

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
( 7 feb 2011, 11:39:58
să le confişte toate averile ...
2.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 11:49:52
ce atat taraboi toti din suceava stie ce e la vama din siret si toti ucranienii mai ales e praf in ochii lumii cine face controlul marfii parca vamesul politaiul in pazeste de alta autoritate mai mare hai sa fim seriosi doar 4 vamesi si seful lor care oricum tb sa cada
2.1  RE: Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 11:59:59
ba omula, tu nu ai o virgula. e foarte greu sa inteleg ce scrii , chiar daca ai ceva in scafarlie. nu te supara, dar scrii ca un semianalfabet.
3.   Total gresit trimis de
( 7 feb 2011, 11:55:49
Stimate d-le ziarist in cazul d-lui Tocila treba cu palatul este total eronata.Casa d-lui este construita de socrul sau cu mult inainte sa-si fi cunoscut actuala sotie(lucru ff usor de verificat).
4.   !! trimis de
( 7 feb 2011, 11:58:06
nu s-a dat spaga mai departe, de aia a cazut reteaua. mai departe , adica sa ajunga si sus-sus ceva parale. aia-i . sau daca s-a dat, s-a dat prea putina. la anul e an electoral, trebuie bani. voi credeti ca alesii pulimii nu stiau ce se petrece acolo ? pai baietii cu ochii albastri, printre altele, ce credeti ca fac ? oricum marea majoritate vor reveni la locul de munca, iar daca va cadea cineva, va cadea; dar cu suspendare. eh , trebuie tinuti prostii ocupati cu stiri care-mai-de-care mai senzationale. paine si circ, asta avem. pt ca asta va place.
5.   Saracul trimis de
( 7 feb 2011, 12:09:13
Domnule STICLT ce penibil sunteti .
6.   Mafia trimis de
( 7 feb 2011, 12:09:43
mafia va merge mai departe,asta e sigur.cu cei vreo 2-3 care vor fi gasiti vinovati se va termina anchete si ceilalti vor continua potlogariile.sa se confiste averile si banii incasati care au fost spusi in procesele verbale ale lui madalin ionescu.toti la puscarie,ne-au facut de ras orasul dobitocii hapsani,ca te sfidau cu aroganta lor ca nu le ajungeai la nas.acuma se declara nevinovati,nu?intrati cu ancheta si in bisnitari si in politisti ca si aia nu-s mai breji.daca ii iertati sunteti si voi cu ei pe o mana.luat bani,case,masini,tot ce au furat,si nu va uitati ca sunt trecute pe alte nume,e evident de unde le au.cu agentul TOCILA chiar nu aveti dreptate,casa aia e de 20 de ani acolo.e al profesorului si sotiei sale, VOROBCHIEVICI.restul luati tot si pe ei la bulau.
7.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 12:12:16
8.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 12:13:17
9.   Handicapati trimis de
( 7 feb 2011, 13:43:13
astia care mai scrieti comentarii oricare dintre voi ati fi fost acolo si primeati ordin de la sef sa luati bani ca sa se faca planul luati ca altfel erati mutati pe fasia verde si acu iarna nu stiu cine ar avea placerea. Oricum cel putin jumatate din arestati traiau bine dar averi nu prea ; cazul lui Tocila telefonist la sector o gramada de ani care traia numai din salar si maritat in casa la socrusu. Dar cine nu stie bate din melita sa nu adoarma!!!!!
10.   Anaf trimis de
( 7 feb 2011, 14:19:11
acum daca finantele isi fac datoria,anii de servici,retribuire,cos zilnic....de unde avere,la bugetari?????mita,contrabanda,complicitate la contrabanda,orice...........si unde punem parinti.unchi etc bine infipti in politica............si toate acestea ca raspuns UE,sa vada ca in Romania se face treaba,mai ales pe frontiere....vom fi primiti in senghen....NIMIC absolut NIMIC,nu se va intampla.Am ajuns o tara in care-si fac de cap HOTII,ei taie si spanzura,PAINEA si CUTITUL e in mana lor.[bolsevici si securisti]
11.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 15:49:01
asa..si tot domnii politisti in cauza se bateau cu pumnii in piept ca au prins o captura deeeee de 300 pachete de tigari ...pachete asa se scrie sa para mai multe..decit 30 cartuse..dar transporturile alea groase...nu le prindea nimeni..????oare de ce???si pe ala cu 20 cartuse de tigaripe care il prindea care cara tigari sa faca un ban sa-si hraneasca copii...sa nu se apuce de furat il amendau sii nenoroceau...de unde sa plateasca amenda?dar aia cu zecile de baxuri de tigari nui vedea nimeni...
12.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 15:53:09
dreptate va fi acolo la siret cand ai va schimba pe toti pe aia vechi cu tineri, toti tineri, ca daca mai ramane vreun invechit de ala printre ei ai investeaza...si in 2 luni nui mai poti trata...si iar o ;luam der la capat///
13.   Spectacol mediatic! trimis de
( 7 feb 2011, 15:54:30
Vorba romanului ''Cainii latra, caravana trece!'' Pana la urma urmei nu va iesi nimic, cum nu s-a intamplat nici la Ploiesti, nici la Otopeni si nici macar cu cei ce au fost reclamati si au recunoscut ca au primit mita de la celebra formatie AC/CD. Mult mai interesant este faptul, bine semnalat de BOSS2007, cu trecerea nescanata a tirurilor prin vamile romanesti, ca si la un ''gospodar'' care-si inchide bine portita sa nu-i intre animalele salbatice in gradina, dar lasa alaturi trei plase de gard sparte. Totul este facut pentru ca cei ce vor, sa-si piarda timpul vorbind discutii. Rezultatul va fi ''cum am vorbit in tren''.
14.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 16:32:43
casa unde sta tocila e a lui soacrasa,facuta din tot ce a ,,luat,, de la CAP,saraca,cu ce a mai vandut terenuri prin siret.de unde a avut ea teren la iesirea din siret spre mihaileni pe care apoi l-a vandut? sarcul misu!!!!!l-au trimis astea sa ,,produca,,!el e un domn ,astea (soacra si sotia) nu erau multumite !sa nu te iei dupa capul  ☭ rilor niciodata!astea nu judeca cu capul ci cu....va mai amintiti de d-ra IRKA cum i-a supt pe parintii lui MIHAIL ?acu va da inapoi si ce a luat de la el.pe toti ii ajung din urma blestemele,,pacat ca prietenul meu misu trebuie sa plateasca.asta e!cine stie e si diaconescu arestat?
15.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 16:58:33
tot comentati de casele vamesilor ? dar de ce nu comentati si de restul asa zisi aliati al vamesilor si politistilor din siret....., aveti exemple concrete, vilele din padureni si negostina, nu ziceti nimic de astia? astia care se dau mari si nu mai incap in masini, vile si relatii, bine cred ei, ca au relatii daca dadeau dreptul la astia mai marii, in interiorul lor se credeau prieteni cu totii mai marii prin siret, de NICU PIMAN ce ziceti se lauda ca ii hranea pe totii mai mari de pe aici, normal daca impartea bani facuti pe contrabanda de tigarii cu ei.... sa vad eu ce face de acum in colo, ca le vine la toti randul sa dea explicatii de unde sunt casele si masinile, ii mai lasa putin sa vomite astia arestati tot si urmeaza ei pe lista arestatilor......si apoi a confiscarilor

16.   Vrajeala trimis de
( 7 feb 2011, 17:18:37
Vamesii fac bani grei si nu doar pentru ei... Sunt protejati...
17.   Tara ...lor trimis de
( 7 feb 2011, 18:27:59
praf in ochi...ce bucurie pt cei cu minim pe economie,pt cei cu pensie de max.1000lei.Aceste articole pt ei sunt,chiar nu vedeti ca astia cu legea -n mana au tot?ce sa vorbim cand procurorul e mana-n mana cu contrabanda,politistul face contrabanda,sotul judecatorului face contrabanda,baiatul avocatului e vames,face contrabanda,preotul face contrabanda,primarul si seful de post face contrabanda.....etc.Sa vedem o condamnare,cu suspendare,dar sa o vedem.In caz de forta majora se lasa cu demisii,dar acum in vremea lui base-voda si flutur-chelar....
18.   ... trimis de
( 7 feb 2011, 18:30:46
Praf in ochi pentru alegatori. I-a plimbat prin tara incatusati in masini si cu sirene pornite exact cum l-a plimbat Cuza prin targ pe negustorul care a fost prins cu ocaua mica (mai tineti minte: cu asta da, cu asta nu).
18.1  RE: ... trimis de
( 7 feb 2011, 18:33:38
apropos... stie careva ce s-a intamplat pana la urma cu negustorul care a fost prins cu ocaua mica ?
19.   Mafia trimis de
( 7 feb 2011, 18:58:55
gata!!!!!!!!sa reglementat coruptia,am scapat de spaga,mita si altele.au prins 11 baxuri de tigari la straja si gata,nu mai sunt tigari.cum naiba au prins tocmai acum?praf in ochi,adica vama i-si face meseria.vorba lui BECALI:HAHALERELOR,pe cine credeti ca pacaliti?totdeauna cand se isca vreo vorba de mita in vama,hop a 2-a zi prindeau cate un muritor de foame cu 3 pachete de tigari si il saltau,ca...deh,fuma prea mult.astia nu trebuie iertati nicicum,astia ne-au facut de ras orasul,si parca nu ne ajungea dubla crima,hop si vama.femeia si copilul ala au murit tot din cauza afacerilor cu tigari si valuta,adica tot din cauza nemernicilor de vamesi,ca daca ei i-si faceau datoria nici ala nu mai avea ce sa tranzactioneze si poate oamenii aia traiau acum.le-a da d-zeu la toti ce merita,dar hapsanii astia nu trebuie iertati.
20.   Hotii trimis de
( 7 feb 2011, 19:22:50
dupa fapta si rasplata.SA URMEZE SI VAMESII DIN RADAUTI.TOTI PANA LA FLUTUR SI BASESCU
21.   Mai sa fie... trimis de
( 7 feb 2011, 19:25:23
Aratati-mi macar un om care n-ar fi procedat la fel ca ei. "Sa arunce cu piatra cel fara de pacat"
22.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 19:34:35
yoyo1 toti suntem pacatosi dar cine sta linistit acum ...urmeaza... legea e pentru toti la fel...
urmeaza vamesii care fac shoping-ul la milano si paris...maine am sa dau si nume...
23.   Primar implicat trimis de
( 7 feb 2011, 19:39:07
cine stie acum unde este domnul olarean? ....astept raspuns urgent...oare nu este implicat in toata povestea asta??? ce o fi in buncarul lui acum cnd mascatii cauta???
24.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 19:40:17
sa se faca un control si la permise auto radauti.
La oras daca nu dai 200 de euro, n-ai nici o sansa sa treci
25.   Spaga trimis de
( 7 feb 2011, 19:41:30
Unii zic ca sunt sraci in declaratiile de avere dar ANI pot extinde cercetarile si asupra rudelor. Pe langa cele prezentate as semnala si cazul d-lui Neagu Danut care "rupea" tot ce prindea. Ma intreb ce se gasea daca se facea descindere si la domiciliul parintilor din Plopeni ? As fi curios sa vad cum justifica excavatorul, tractorul, ceade-a 2 -a masina(care nu e trecuta pe numele lui), casa care se ridica in spatele casei lui taicasu si multe altele...care probabil nusant pe numele lui.Probabil toate astea din afacerea cu unghetata sau noroc cu matusa Tamara....(vama Siret).
26.   Strasnic nababi... trimis de
( 7 feb 2011, 19:45:55
Cel putin casa aia de vacanta m-a dat pe spate..de ciuda,Videanu o sa-si faca una la fel.Propun pentru concursul "O FOTOGRAFIE" din Monitorul subiectul-"VILE DE BUGETARI"...sa vedem si politistii,cei din Garda Financiara,preotii,magistratii mai mari sau mai mici daca din salarul de la stat traiesc mai prost ca vamesii.
27.   De acum aveti material de scris... trimis de
( 7 feb 2011, 20:27:53
asta e au gresit,vor plati...care e problema?dar cum voi aveti audienta mare doar la o anumita patura (si astia sunt multi slava Domnului) le oferiti "piine cu dulceata" cu aceste articole.VREAU SA VA INTREB CIND VETI INCETA SA MAI SUGETI MUCII PORTOCALIILOR?CIND VOM VEDEA UN ARTICOL CU TOATE CASELE SI PROPRIETATILE SILVICULTORILOR?VA ZIC EU CA ASTIA DE LA VAMA SUNT MICI COPII...
28.   Uau.. trimis de
( 7 feb 2011, 21:01:37
Nu-mi vine sa cred cat de putin ma intereseaza stirile astea, care in ultimele 2 zile au facut prima pagina... poate fiindca sunt mai mult pt. a oferi circ prostilor
29.   Smecherie trimis de
( 7 feb 2011, 21:13:19
AU TRAIT SI VOR TRAI BINE... VORBA ROMANULUI:GREU LA DEAL CU BOII MICI SI LA VALE TRE-SA IMPINGI!!!SA NE FEREASCA D-L SA NU AJUNGEM LA MANA LOR.
30.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2011, 23:07:49
31.   Jurnalism trimis de
( 7 feb 2011, 23:13:28
Auzi, cap de pluta care ai scris acest articol: limba romana cind o inveti?
Sa ne uitam putin la titlu: "Averi de nababi, ridicate din salarii de bugetar pentru arestaţii din Vama Siret"
1. Averi de nababi RIDICATE????? Poare vile, case, castele de nisip, greutati de peste 100kg, dar averi "ridicate"?
2. Virgulele, desteptule: averi ridicate pentru arestati?
3. Vama cu V mare? E localitate, e sora-ta?

Sinteti niste analfabeti, articolul nu l-am citit.
32.   !!!!! trimis de
( 8 feb 2011, 01:12:50
YOYO1 mare dreptate ai!!!! Sa fim seriosi fratilor, strugurii sunt cam acrii, asa-i?Cand nu ajungi la ei... ORICARE dintre noi ar fi procedat la fel,mai ales in conditiile de astazi cand e atat de greu sa ai un servici stabil apoi unul de bugetar,pfff,nu mai zic! NU mai fiti ipocriti! Pe toti ne-ar tentat asa ceva,sa gandim la rece,mai ales dupa ce vezi ca-ti merge o data, de doua ori, cam prinzi curaj,nu-i asa?! HAi sa ne gandim de ex.,ce ar face un nou angajat, sa faca nazuri ca el nu i-a mita,cand toti colegii fac asta? Sau sa fie sapat de vreunul si sa-si piarda jobul,si ala greu de obtinut!? NU,mai bn sa joace dupa cum i se canta,si sa aiba si ceva 'avantaje'! Normal, sincer o spun: si eu as fi facut la fel! VAi de mine, sa nu ne tragem tara in piept, s-o lasam pe ea sa ne-o traga bine, nu?!
33.   Comentariu trimis de
( 8 feb 2011, 09:17:48
Degeaba aresteaza soriceii daca pe aia mari ai lasa sa stea fara grija ca doar trebuie sa stringa ptr campanie ..ca urmeaza... .....daca un politist de frontiera iesea din tura cu 500 euro oare aia mari cu cat ieseau din tura???? ori faceti dreptate ori arestati doi soricei de ochiii ...prostimii!!!!!!!
34.   Comentariu trimis de
( 8 feb 2011, 09:25:29
arestati 55 politisti si numai 4 vamesi oare de ce ???? sint institutii diferite..oare incurca politia ____ vama???? nu reusesc vamesii sa dea destul bir mai inaltilor de la bucuresti??? din cauza pol de frontiera? eu asa cred!!!!!guvernul cu aceasta mascarada a impuscat 2 iepuri dintro lovitura !!!!
35.   Comentariu trimis de
( 8 feb 2011, 21:18:10
ptr DUCUC,nici tu nu cunosti ortografia,,sinteti,,sau ,,sunteti,,?ce te intriga articolul sau ceea ce-au facut?pentru multi VAMA era scris cu litera mare ,era a lor.....acum sunt in excursie....saracii...am auzit ca-i invidiaza pe cei de la Moravita,..acestea au mers cu elicopterul.cred ca daca i ar fi intrebat ,multi din lotul Siret fi mers cu elicopterele lor..cred ca au printr-o sura sau pardon hangar!(macar cate unul)
36.   Comentariu trimis de
( 9 feb 2011, 10:35:01
Anisoaro, sa privesti cu invidie lemnul geamului!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei