Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 feb 2011 - Anul XVI, nr. 30 (4628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Solişti răguşiţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Dacă iubim fotbalul în sine, putem trece peste partizanat şi savura din plin căile încurcate prin care se rezolvă uneori meciurile. A fost o etapă de pomină, în urma căreia personajele pozitive casele de pariuri şi-au frecat mâinile. Desigur, le-am numit pozitive, fiindcă au ieşit pe plus... De partea cealaltă a baricadei sunt pariorii, din aceleaşi considerente, personaje negative. Ca parior, mi s-au întâmplat multe în decursul vremii, dar să pierd 5 meciuri în ultimele 10 minute... A fost o rafală întreagă de răsturnări pauză-final, în frunte cu acest Newcastle-Arsenal, 0-4 la pauză, 4-4 la final!! Scuza omului în minus n-are cum funcţiona pentru tunari, doar s-au văzut atâtea meciuri în care cei în inferioritate reuşesc să convertească în folosul lor inferioritatea numerică. A fost vorba de o dublă transă în care au intrat cele două echipe. A venit să întregească tabloul eşecul lui Manchester United, până atunci lider neînvins, în clasica înfruntare „prima contra ultima”! Astfel, se restrânge grupul liderilor cu 0 în dreptul înfrângerilor, din care mai fac parte Porto, FC Copenhaga, Litex Loveci şi Maribor! Nemaculată mai e şi Poli Timişoara, dar care nu e lider.

Revenind la inversiunile pauză-final, Bundesliga şi-a dat şi ea ofranda. După Manchester, a picat şi un alt mare solist al zilei, Bayern Munchen, care a pierdut cu 3-2 la Koln, după ce avea 2-0 la pauză! În derby-ul „mizer” al ultimelor două locuri era implicată şi Stuttgart, care-şi juca speranţele în deplasarea de la Monchengladbach. La pauză, tot 2-0, de data asta pentru gazde, şi se părea că va dispărea un zero din caseta tehnică, acela din dreptul victoriilor pe teren propriu ale laternei roşii. N-a fost să fie nici de data asta, spre ciuda vânătorilor de zerouri. Au fost mai câteva astfel de inversiuni, de-a lungul şi de-a latul Europei, aş mai aminti-o doar pe decrepita Torino, care se chinuie să prindă un loc de play-off  în Serie B, întoarsă acasă de la 1-0 la pauză la 1-2 de... Sassuolo! Iar când, peste toate, se adaugă încă doi solişti de fier prăbuşiţi lamentabil, PSV (0-1 cu Den Haag) şi Villarreal (0-1 cu Levante), avem întreaga imagine de „sâmbătă neagră” a pariorilor. Căci da, toate acestea s-au petrecut într-o singură zi, dacă duminică a continuat nebunia, asta trebuie s-o ştiţi dumneavoastră, când citiţi aceste rânduri...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Solişti răguşiţi.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Solişti răguşiţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei