Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Igaş a confundat judeţul Alba cu Arad în răspunsul la interpelarea unui deputat PNL

Joi, 27 Ianuarie 2011 (16:52:10)

Deputatul PNL de Alba Călin Potor a dezvăluit, joi, într-o conferinţă de presă, "o gafă" a ministrului de Interne, Traian Igaş, care, la o interpelare a parlamentarului în care acesta cerea informaţii despre Poliţia Judeţeană Alba, i-a oferit explicaţii despre Poliţia din judeţul Arad.

Călin Potor a spus că a primit "un răspuns hilar" din partea ministrului Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, la o interpelare pe care i-a adresat-o referitoare la evaluarea inspectoratelor judeţene de poliţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potor a explicat că l-a întrebat care sunt rezultatele controalelor efectuate până acum şi ce concluzii au fost emise în urma evaluării Poliţiei Judeţene Alba, dar a primit răspunsuri despre Poliţia Judeţeană Arad.

Potrivit parlamentarului, în răspunsul la interpelare, ministrul Igaş i-a prezentat obiectivele vizate de aceste evaluări şi i-a transmis că "în urma controlului tematic efectuat la IPJ Arad s-au dispus, în condiţiile legii, măsuri de atenţionare faţă de mai mulţi poliţişti din cadrul acestui inspectorat, precum şi declanşarea cercetării prealabile a poliţiştilor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile profesionale".

"Este indubitabil că ministrul Igaş ori nu citeşte, aşa cum ar avea obligaţia, întrebările parlamentarilor, ori are consilieri slabi, ori semnează ca primarul, ori, cel mai grav, habar nu are de geografia României. Eu am întrebat clar, negru pe alb, care sunt rezultatele controalelor efectuate până acum şi dacă în urma evaluării de la IPJ Alba s-au tras anumite concluzii, pe care am rugat să mi le prezinte. Acest ministru - băiat de treabă, cum i-a spus preşedintele - confundă Alba cu Aradul său natal, probabil că nu se poate obişnui cu Bucureştiul... Este inadmisibil ca un ministru de interne al României să facă astfel de gafe. Nu am altceva de făcut decât să revin cu interpelarea şi să subliniez Alba, să vedem dacă îşi dă seama de prostiile scrise în acest document", a conchis Potor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Igaş a confundat judeţul Alba cu Arad în răspunsul la interpelarea unui deputat PNL.
 Vizualizări articol: 439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Igaş a confundat judeţul Alba cu Arad în răspunsul la interpelarea unui deputat PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei