Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2010 - Anul XV, nr. 287 (4578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia propune NUP în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat că a agresat o femeie, în trafic

Luni, 6 Decembrie 2010 (17:19:09)

Poliţiştii constănţeni au finalizat cercetările în dosarul în care Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, este acuzat că ar fi agresat o femeie în trafic, în luna septembrie, şi au trimis dosarul către Parchet, cu propunerea de neîncepere a urmăririi penale.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, dosarul în care Mircea Băsescu era cercetat pentru lovire a fost trimis procurorilor Parchetului Judecătoriei Constanţa, cu propunerea de neîncepere a urmăririi penale şi urmează ca procurorii să stabilească dacă îşi vor însuşi sau nu propunerea poliţiştilor constănţeni.

La începutul lunii septembrie, o femeie din Constanţa a depus o plângere la Poliţie în care susţinea că a fost agresată în trafic, ulterior ea afirmând că şoferul care ar fi lovit-o este Mircea Băsescu.

Femeia, Nicoleta Moraru, a susţinut că după ce a depus plângerea la Poliţie, în care a menţionat doar numărul de înmatriculare şi modelul maşinii, şi-a dat seama că şoferul care a agresat-o este fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

"Eram în trafic, în zona gării din Constanţa, încadrată pe banda întâi pentru a face dreapta şi de pe banda doi am observat un Mercedes de culoare închisă care încerca să treacă. Am claxonat şi am mers mai departe. Făcând dreapta, pe bulevard, am observat că respectiva maşină mergea pe banda întâi. A trecut pe lângă mine înjurând, cu un vocabular destul de colorat, domnul de la volan, şi s-a postat în faţa maşinii mele, oprind în mijlocul străzii, blocând cele două benzi. M-am speriat, am frânat, am rămas cu geamul deschis la maşină, iar domnul respectiv a coborât din autoturismul pe care îl conducea, a băgat mâna pe geam şi, înjurându-mă în continuare, a tras un dos de palmă. Eu am închis fereastra, iar el a început să tragă de portieră", declara Nicoleta Moraru.

La câteva zile de la incident, femeia a completat plângerea la Poliţie, menţionând că şoferul care ar fi agresat-o este Mircea Băsescu.

Mircea Băsescu a confirmat implicarea sa într-un incident în trafic la Constanţa, însă a negat că ar fi coborât din maşină şi că ar fi lovit-o pe femeia care l-a acuzat de agresiune, afirmând că aceasta ar fi prietenă cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Într-un comunicat de presă, Mircea Băsescu susţinea că s-a săturat să fie acuzat continuu de către "tot felul de neaveniţi care nu pot să dovedească nimic" şi care încearcă astfel să îi facă rău preşedintelui Traian Băsescu, apreciind că este "prea mult" că s-a ajuns să fie acuzat că a bătut o femeie pe stradă, "în mijlocul oraşului Constanţa".

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia propune NUP în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat că a agresat o femeie, în trafic.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţia propune NUP în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat că a agresat o femeie, în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei