Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2010 - Anul XV, nr. 287 (4578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta acuză europarlamentari PDL de "perpetuare a minciunilor" şi declaraţii "halucinante"

Luni, 6 Decembrie 2010 (15:57:40)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a acuzat, luni, pe europarlamentarii PDL Cristian Preda şi Traian Ungureanu de calomnie şi minciună, referindu-se la afirmaţiile acestora despre faptul că el ar fi solicitat blocarea aderării la spaţiul Schengen.

Ponta a spus că europarlamentarii PSD care au participat la şedinţa grupului social-democrat-progresist din Parlamentul European au trimis o scrisoare în care "demască minciunile" lui Cristian Preda şi ale consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu despre declaraţiile făcute la reuniunea grupului socialist din PE.

Ponta l-a acuzat pe Preda că "perpetuează minciuni" şi pe Traian Ungureanu că face "declaraţii absolut halucinante", despre faptul că tot grupul socialist din PE ar vrea "să vândă Europa ruşilor".

"Am spus şi îmi menţin: am susţinut, noi ca partid, şi susţinem integrarea în spaţiul Schengen. (...) Faptul că astăzi ne aflăm în pericol de a nu îndeplini toate criteriile tehnice este din cauza incompetenţei şi corupţiei Guvernului Boc. Perpetuarea unor calomnii şi minciuni de către domnul Preda, care la Bucureşti se luptă cu corupţia, iar la Bruxelles încasează miile de euro din funcţia pe care a obţinut-o cu voturile asigurate de corupţii din PDL... genul acesta de oameni cu două feţe, care nu se sfiesc niciodată să mintă şi să facă acuzaţii absurde", a spus el.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a susţinut recent că preşedintele PSD a cerut, la o reuniune a grupului socialist din PE, ca accesul României în Schengen să fie blocat, fapt negat de Victor Ponta, care afirmă că fostul consilier de la Cotroceni a învăţat de la Traian Băsescu "arta minciunii".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus socialiştilor europeni, în 24 noiembrie, la Strasbourg, că aşteaptă de la aceştia semnale mai "ridicate" privind lipsa de performanţă a Guvernului de la Bucureşti pe aderarea la spaţiul Schengen şi Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

Ponta a fost invitat să vorbească în plenul grupului socialist-democrat din Parlamentul European, el afirmând că, din păcate, "România nu a îndeplinit toate condiţiile pentru aderarea la spaţiul Schengen şi nici pentru ridicarea monitorizării în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV)".

Preşedintele PSD le-a spus europarlamentarilor din grupul socialiştilor şi democraţilor că aşteaptă de la ei obiectivitate, dar şi semnale "ridicate" privind "lipsa de performanţă a guvernului României" pe problema Schengen şi MCV. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta acuză europarlamentari PDL de "perpetuare a minciunilor" şi declaraţii "halucinante".
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta acuză europarlamentari PDL de "perpetuare a minciunilor" şi declaraţii "halucinante"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jos cu ei..... trimis de
( 6 dec 2010, 17:39:36
dati hotii astia jos....exact cum l-ati dat pe ceausescu in decembrie 89...si instaurati dictatura militara in romania...este singurul progres pentru tara!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei