Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2010 - Anul XV, nr. 287 (4578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Donţu îi cere lui Flutur explicaţii publice despre includerea Societăţii de Drumuri în baza de date „Antiţepari”

Luni, 6 Decembrie 2010 (15:01:18)

Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Donţu, reclamă situaţia în care a ajuns Societatea de Drumuri şi Poduri, cu acţionar unic Consiliul Judeţean Suceava, aceea de a fi inclusă în baza de date a site-ului antitepari.ro. Donţu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că pentru prezenţa pe acest site a unei societăţi a Consiliului Judeţean vinovat este şi acţionarul unic „în ceea ce priveşte oprobiul public”.
„Faţă de această situaţie, solicităm explicaţii publice domnului preşedinte Gheorghe Flutur, mai ales că astfel se pune în pericol absorbţia fondurilor europene la noi în judeţ şi credibilitatea instituţiei Consiliului Judeţean în faţa tuturor firmelor care au lucrări în acest judeţ”, a spus Ovidiu Donţu.
În calitate de jurist, liderul PSD i-a transmis preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, că „societăţile comerciale cu asociat sau acţionar unic beneficiază de o prevedere legală conform căreia dizolvarea se face şi fără lichidare, acest lucru însemnând că practic CJ ar putea să suporte datoriile neachitate ale societăţii de drumuri şi poduri, ceea ce ar transmite un semnal extrem de nepotrivit societăţilor care au contracte cu CJ Suceava”. 
Site-ului antitepari.ro face publice numele societăţilor comerciale care emit cecuri fără acoperire, sunt în insolvenţă, în faliment sau recurg la practici oneroase în relaţiile contractuale, altfel spus firme care dau ţeapă altor firme. Societatea de Drumuri şi Poduri SA Suceava a fost inclusă în baza de date a acestui site la începutul lunii octombrie, la o zi după emiterea notificării privind deschiderea procedurii de insolvenţă, în data de 4 octombrie a.c.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu îi cere lui Flutur explicaţii publice despre includerea Societăţii de Drumuri în baza de date „Antiţepari”.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu îi cere lui Flutur explicaţii publice despre includerea Societăţii de Drumuri în baza de date „Antiţepari”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei