Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2010 - Anul XV, nr. 287 (4578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: Guvernul intenţionează să trimită proiectul bugetului de stat, marţi, la Parlament

Luni, 6 Decembrie 2010 (15:46:24)

Guvernul intenţionează să trimită, marţi, la Parlament Legea bugetului de stat pe 2011, a declarat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, arătând că mai sunt discuţii pe această temă cu grupurile parlamentare ale coaliţiei, iar Guvernul va adopta legea cel târziu marţi dimineaţă.

Flutur a făcut aceste precizări după şedinţa BPN al PDL, arătând că adoptarea Legii bugetului de stat este o urgenţă.

Potrivit lui Flutur, principalele caracteristici ale legii bugetului de stat pe 2011 sunt: o scădere a ratei şomajului, o stabilizare a cursului euro, o creştere economică prudentă de 1,5%.

El a spus că va fi un buget credibil, realizabil, în care mai mulţi bani vor fi alocaţi pentru investiţii. "Sperăm ca în 2011 să nu mai fie nevoie de ajustări, să nu mai fie nevoie de măsuri nepopulare. Sperăm ca măsurile de austeritate să fie încheiate în 2010", a afirmat liderul PDL.

Întrebat cum se va adopta bugetul dacă nu sunt finalizate Legile pensiilor şi salarizării, Flutur a spus că această coaliţie are majoritate şi se are în vedere că aceste legi vor trece. El a precizat că s-a stabilit ca votul final la Legea pensiilor să fie dat marţi, 7 decembrie şi a arătat că asumarea răspunderii Guvernului pe Legea salarizării va avea loc în 14 decembrie.

Referindu-se la discuţiile purtate de şefului statului cu reprezentanţii coaliţiei, Gheorghe Flutur a spus: "Nu am discutat în amănunt chestiunea indemnizaţiilor pentru mame, a fost o discuţie despre Legea bugetului".

Întrebat ce a spus şeful statului în privinţa Legii bugetului, Flutur a afirmat: "Să grăbim calendarul adoptării Legii bugetului".

El a adăugat că PDL are aceleaşi puncte de vedere ca şeful statului şi că era firesc ca Traian Băsescu să vină să stea de vorbă cu membrii coaliţiei.

Gheorghe Flutur a mai spus că PDL şi coaliţia sunt pregătite să facă "un maraton" pentru adoptarea bugetului de stat înainte de Crăciun. El a adăugat că este o "abordare greşită" ideea că bugetul de stat va fi discutat în Parlament între Crăciun şi Anul Nou.

"Avem la dispoziţie aceste zile, până în sărbători, şi, dacă va fi nevoie, PDL şi coaliţia sunt pregătite să facă un maraton pentru a avea Legea bugetului votat", a afirmat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Guvernul intenţionează să trimită proiectul bugetului de stat, marţi, la Parlament.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Guvernul intenţionează să trimită proiectul bugetului de stat, marţi, la Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei