Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 oct 2010 - Anul XV, nr. 242 (4533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ialomiţianu: Nu toată lumea va primi stimulente, pentru că nu au muncit toţi

Joi, 14 Octombrie 2010 (18:27:44)

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a declarat, joi, că stimulentele vor fi plătite doar angajaţilor care au muncit suplimentar şi au avut rezultate deosebite, nu tuturor salariaţilor din minister.

"Cei care au rezultate foarte bune, aceia vor primi stimulentele, nu toată lumea şi nu pe criterii subiective", a spus Ialomiţianu.

El a reiterat că stimulentele vor fi acordate numai persoanelor cu rezultate "deosebite", de exemplu din Trezorerie şi Garda Financiară.

"Nu toată lumea va primi stimulente, pentru că nu toată lumea a muncit", a continuat ministrul Finanţelor.

El a precizat că a cerut tuturor secretarilor de stat şi preşedintelui ANAF să înceapă reforma în structurile Ministerului de Finanţe.

"Într-o săptămână noi vom prezenta premierului cum vrem ca instituţia să devină mai eficientă. Reforma a început şi această instituţie va deveni o instituţie modernă, eficientă, ca în toate ţările. Şi faptul că salariaţii din Ministerul de Finanţe vor primi salarii decente reprezintă un pas spre reformă", a mai spus Ialomiţianu.

Sute de angajaţi din Ministerul Finanţelor şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) au declanşat, miercuri, un protest spontan, nemulţumiţi că nu au primit în ultimele două luni stimulente financiare. Ulterior, protestul s-a extins la nivelul întregii ţări şi a continuat şi joi.

Ministrul Finanţelor le-a spus, joi, angajaţilor care protestau că stimulentele pe august şi septembrie vor fi deblocate, după ce o comisie formată din sindicalişti şi reprezentanţi ai MFP va analiza modul de acordare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ialomiţianu: Nu toată lumea va primi stimulente, pentru că nu au muncit toţi.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ialomiţianu: Nu toată lumea va primi stimulente, pentru că nu au muncit toţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei