Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 sep 2010 - Anul XV, nr. 205 (4496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: E un Cabinet bun, dar e loc de mai bine; Videanu râzând: Se vede că am emoţii, nu?

Miercuri, 1 Septembrie 2010 (14:37:28)

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, miercuri, că actualul Cabinet este unul bun însă "este loc de mai bine", în timp ce, întrebaţi dacă au emoţii privind remanierea, Adriean Videanu a glumit, iar Vasile Blaga a răspuns sec: "Nu".

"Dacă sunt anumite probleme, acest lucru trebuie spus de primul-ministru. Presupun că a făcut acea analiză pe care o aşteptam la 1 septembrie. Astăzi este 1 septembrie. Vom vedea în această seară care este opinia prim-ministrului legată de funcţionarea Guvernului şi a miniştrilor, şi de asemenea vom vedea şi care este opinia partidului faţă de ce ar trebui să se întâmple în continuare în Guvern şi cu proiectele Guvernului", a spus Udrea.

Întrebată dacă este mulţumită de activitatea Cabinetului, ea a răspuns: "Cred că este un Cabinet bun, însă întotdeauna este loc de mai bine".

La rândul său, întrebat da că are emoţii cu remanierea, Videanu a râs. "Se vede că am emoţii, nu?", a spus Videanu în glumă, în timp ce Vasile Blaga a răspuns: "Nu, nu am emoţii".

Luni seară, premierul Emil Boc le-a spus membrilor BPN al PDL, că, după ce va prezenta grupurilor parlamentare ale partidului raportul de evaluare a miniştrilor, va asculta punctele de vedere şi, după o consultare cu preşedintele, va veni cu propuneri legate de componenţa Cabinetului.

Marţi dimineaţă, mai mulţi lideri din conducerea PDL s-au reunit la Palatul Victoria, pentru a discuta cu primul-ministru Emil Boc înaintea noii sesiuni parlamentare şi a analiza activitatea membrilor Guvernului, pe care premierul o va prezenta miercuri grupurilor parlamentare democrat-liberale. După această întâlnire, potrivit unor surse oficiale, liderii democrat-liberali s-au deplasat la Palatul Cotroceni, pentru a se consulta cu şeful statului.

Liderii PDL se întâlnesc, miercuri, la ora 19.00, cu parlamentarii partidului.

Liderul PDL Adriean Videanu ar putea să plece din Guvern şi să devină de facto şeful partidului, fiind în discuţie fie remanierea sa, fie cea a lui Radu Berceanu, alături de cele ale lui Mihail Şeitan, Gabriel Sandu şi Mihail Dumitru, scrie "Gândul" în ediţia de miercuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: E un Cabinet bun, dar e loc de mai bine; Videanu râzând: Se vede că am emoţii, nu?.
 Vizualizări articol: 513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: E un Cabinet bun, dar e loc de mai bine; Videanu râzând: Se vede că am emoţii, nu?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei