Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 sep 2010 - Anul XV, nr. 205 (4496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Unde s-a mai văzut un preşedinte de ţară care să bată cârciumile?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acuma, trebuie să admitem că preşedinţi de ţară cu înclinaţie obsesivă spre dame s-au mai văzut. Unul dintre ultimele exemple, venit dinspre colega noastră întru latinitate Franţa, confirmă că bărbaţii trecuţi de o anumită vârstă tânjesc la prima funcţie în statele lor, doar pentru a-şi elibera calea spre destrăbălări totale, cu muieri altminteri inaccesibile. De parcă ar fi un frate de peste Ocean al lui Neluţu Kennedy, prezidentul Nae Sarkozy s-a cuplat şi el cu o duduie de faimă internaţională.

Bineînţeles, nimeni n-ar fi avut nimic de împărţit cu primul franţuz în stat, dacă nu s-ar fi dat în stambă ostentativ, în ochiul lumii, de parcă ar fi vrut să spună „Ia uitaţi-vă la mandea, cât mi-s de cuceritor!” Certainement, el ar fi avut „n” ocazii să se destindă cu cetăţeana lui de o manieră discretă şi raţională, fiindcă Franţa e zbuciumată de multe şi încurcate probleme, iar un preşedinte cu gândul şi fapta doar la zbenguială e în dezacord cu starea naţiunii.

Problema preşedinţilor e simplă: dacă ai chef de desfrâu cu fotomodeliţe, ţine-te strâns de asta, frăţioare, dar lasă liber primul fotoliu din stat, că ăla e rezervat pentru personaje responsabile, cu fruntea apăsată de grijile ţării. Dar, după cum spuneam, dacă nu eşti oleacă de preşedinte, nu ai acces la şeptelul de fotomodeliţe; astfel că ne învârtim în jurul cozii. Este taman problema lu’ Neluţu Kennedy: dacă nu era preşedintele Statelor Unite, n-apuca nici s-o salute din mers pe Marilena Monroe, odihnească-se în pace.

Aşa că, din acest punct de vedere, prezidentul nostru nu face decât să se alinieze la tendinţele internaţionale, pe care le şi depăşeşte ca un campion, fiindcă membrele „haremului” său nu rămân în discreţia planului doi, ci sunt răsplătite generos cu funcţii de seamă în stat.

Dar avem şi noi un punct la care suntem unici, fiindcă unde s-a mai văzut şef de stat care să bată cârciumile, până aproape de primul cântat al cocoşilor? Gândiţi-vă numai ce limpede la minte se confruntă Băse cu trebile ţării la şapte dimineaţa, după ce a tras cu şpriţul până pe la orele două-trei ?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde s-a mai văzut un preşedinte de ţară care să bată cârciumile?.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Unde s-a mai văzut un preşedinte de ţară care să bată cârciumile?4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mihuleac...si... frustrarile...! trimis de
( 1 sep 2010, 12:44:53
Stimabile...mazgalitor(..caci de altceva nu esti in stare)...te simti marginalizat ori frustrat de...ce fac altii...? Stim cu toti ca functia publica...implica...anumite riscuri si ingradeste niste libertati...dar...toti suntem oameni...Decat sa bea cum beau altii...pe la Grivco, de nu mai stiu...dimineata cine...pe cine voteaza, mai bine una mica in plen.. dar culmea...cele 3,4,5 Tv...ciudate, n-au prezentat niciodata faptul ca presedintele este dus pe brate, ori cu targa, ori in perfuzii...daca vrei sa fii...cocalar, cauta-l pe base, fa-l cu ou si otet, poate-ti trag si tie SPP-istii una-n freza, sa intri si tu...in gura presei...adeverate.Ptr ca un asemenea articol...nu's de'l ia cineva-n seama...! Brusturel...!
2.   !!! trimis de
( 1 sep 2010, 14:41:08
buna dimineata, TEMIDA!!!!
3.   =)) trimis de
( 1 sep 2010, 15:32:36
la asa popor, asa presedinte! bravo lui ca are de unde sa bea, dupa ce ii prosteste pe fraieri sa-l voteze!devil si nu ca ar fi doar despre el vorba, dar toti din conducerea romaniei procedeaza la fel din '90 incoace!laughing ce bine ar fi sa ramana doar ei in tara, as fi curios, se apuca ei de tras la sapa sa-si cultive sfecla de samahoanca?!tongue iar pt CRISTIDEDINVALE, sa stii ca domnu' ziarist cel putin nu are fatza de cocalar...!happy iar matale, dom' ziarist, cam rade harb de oala sparta, nu credeti?! Dvs. n-ati intrat niciodata intr-o crasma, daca nu acum, macar inainte de a deveni cunoscut ca ziarist, ca 'amu', de, daca va vede "lumea buna", poate ajungeti si Dvs. subiectul vreunui articol sau chiar va riscati slujba, daca ajunge asa ceva la urechile vreunui "consumator" cu functie mai mare decat cea a Dvs.!laughing In rest, numai de bine, va citesc des articolele si majoritatea imi plac, sint concise! Respect!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei