Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 sep 2010 - Anul XV, nr. 205 (4496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Lintea de pe urmă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Antrenorul de Caro a fost decartat de neinspiratul cartofor Porumboiu. Investitorul nostru a fost plin de bune intenţii. La carte scrie că în primul rând îţi trebuie un meseriaş pe bancă. Dar cât de greu e să găseşti unul! Ce-i validează pe aceşti cititori în zaţul fotbalului? Cel mai simplu răspuns ar fi trofeele. Deşi unul care e abonat la ele colo, dincolo nu mai găseşte mediu propice. Oricum, Caro n-a avut. Pentru el a contat că a avut cândva pe mână cheia de la vestiarul galacticilor. Iar clauzele alea din contractele antrenorilor, care cică îi feresc de capriciile patronilor, au ajuns o ţintă în sine. Păi dacă munceşti din greu, un sezon să zicem, nu eşti deloc sigur că atingi obiectivul pentru a mai drege salariul cu prima. Aşa că, dacă aplicăm judecata aia prezidenţială cu plata pe oră, ieşi mai câştigat cu o demitere după două-trei luni. Teoretic, spaniolul lua din salariu cam 100.000 de euro pe lună. După ce înghiţim în sec la pronunţarea acestei sume, să vedem cu ce se va alege după aceste două luni. N-o să ia el tot milionul ăla din clauză, că şi Porumboiu are metodele lui de presiune la negociere, dar cam la jumătate tot o să-i iasă. Ola şi la gară!

Ce va urma va fi obligatoriu pe alte baze. Jucătorii ex-ului nu vor fi pe placul succesorului şi nici regimul alimentar pe bază de linte. Grânarul Unirii din Bărăgan ar fi fost o sursă bună, dar s-a pierdut timp preţios. Nucleul a luat calea Stelei, spre bucuria unui alt antrenor fortuit. Aşa că la Vaslui se va merge în regim de avarie o perioadă. Poate că de data asta Porumboiu va avea mână bună, cert e că nimeni nu e infailibil. Cine a văzut meciul de debut în Primera al Realului lui Mourinho a înţeles. Nu poţi crede orbeşte nici măcar într-un mag. Prin comparaţie, Barcelona este exuberantă, dar, lipsit de filosofia catalană, Guardiola ar avea viaţă grea oriunde în altă parte. Inclusiv la Vaslui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lintea de pe urmă.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lintea de pe urmă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei