Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan, despre schimbarea Guvernului: Schimbarea regilor, bucuria nebunilor!

Marţi, 24 August 2010 (14:40:49)

Prim-vicepreşedintele PSD Theodor Stolojan a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că o schimbare de Guvern ar duce la pierdere de timp şi că, în opinia sa, "cine militează acum pentru schimbarea Guvernului, militează pentru întârzierea ieşirii din criză".

"Schimbarea regilor, bucuria nebunilor! O schimbare de Guvern nu face decât să pierdem timp, cum a fost anul trecut. Pierdem timpul, Guvernul trebuie să-şi facă treaba mai departe. Cine militează pentru schimbarea Guvernului, militează pentru întârzierea mai departe a ieşirii din criză", a precizat prim-vicepreşedintele PDL.

Stolojan a făcut aceste precizări, după ce a fost întrebat care sunt miniştrii care nu au reuşit să aibă performanţă în Cabinetul Boc şi ar trebui schimbaţi.

Mai mulţi democrat-liberali i-au cerut, luni seară, premierului Emil Boc, la şedinţa BPN, să prezinte o evaluare a miniştrilor şi stadiul realizării măsurilor guvernamentale, arătând că evaluarea este necesară şi pentru păstrarea parlamentarilor PDL, au precizat pentru MEDIAFAX surse din partid.

"S-a discutat despre faptul că se fac presiuni pentru ca unii parlamentari ai PDL să plece din partid. Am vorbit că pentru păstrarea parlamentarilor este necesară o întâlnire a grupurilor parlamentare ale PDL cu premierul şi este important ca evaluarea să fie prezentată în faţa acestora", au declarat sursele citate.

Potrivit acestor surse, cei mai mulţi membri ai BPN i-au cerut premierului să prezinte pe lângă măsurile de austeritate şi măsurile de creştere a veniturilor bugetare.

"Premierul a spus că nu sunt bani, că trebuie să mai tăiem, dar unii dintre noi au spus că nu putem să ne plângem non-stop, ci trebuie să acţionăm în condiţiile în care suntem la guvernare. A rămas ca premierul să ne spună săptămâna viitoare care sunt ministerele cu realizări", au precizat sursele citate.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni seară, după şedinţa BPN al formaţiunii, că premierul Emil Boc va prezenta, "în mod categoric, în perioada următoare", o evaluare a miniştrilor.

Premierul Emil Boc, preşedinte al PDL, a declarat, luni, înainte de şedinţa BPN al formaţiunii, că evaluarea activităţii miniştrilor se face în permanenţă, iar concluziile vor fi trase la momentul potrivit.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la începutul lunii august, la postul public de televiziune, că la 1 septembrie se va face o analiză a Guvernului, cu "grupuri parlamentare".

Şeful statului s-a întânit pe 20 iunie cu liderii PDL la Snagov şi a acordat Guvernului un termen de 60 de zile pentru ca aplicarea măsurilor de austeritate şi a programului de restructurare să-şi dovedească eficienţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan, despre schimbarea Guvernului: Schimbarea regilor, bucuria nebunilor!.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan, despre schimbarea Guvernului: Schimbarea regilor, bucuria nebunilor!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei