Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2010 - Anul XV, nr. 114 (4405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conducerea Senatului a amânat constituirea Comisiei de anchetă privind CNADNR

Marţi, 18 Mai 2010 (17:11:30)

Biroul Permanent al Senatului a decis, marţi, amânarea constituirii Comisiei de anchetă privind contractele încheiate de CNADNR în perioada 2005-2009, săptămâna viitoare urmând să se întâlnească liderii de grupuri parlamentare pentru a negocia algoritmul componenţei conducerii acesteia.

Biroul Permanent a amânat constituirea Comisiei de anchetă având drept scop investigarea contractelor încheiate de CNADNR pentru săptămâna viitoare, urmând ca până atunci să aibă loc o întâlnire a liderilor de grupuri parlamentare pentru stabilirea componenţei comisiei, în raport de algoritmul politic, a declarat chestorul Senatului Ioan Chelaru.

El a explicat că în Biroul Permanent, urmare a faptului că grupurile parlamentare nu au făcut nominalizări pentru Biroul Comisiei de anchetă, dar şi a unor obiecţiuni, s-a stabilit ca marţea viitoare, la ora 12.00, să se întâlnească "toţi cei patru lideri de grupuri parlamentare", susţinând că, din punctul său de vedere, nu poate fi vorba decât despre liderii grupurilor parlamentare PDL, PNL, PSD şi UDMR, potrivit algoritmului rezultat din alegerile parlametare.

"Din punctul meu de vedere, grupul constituit pe parcurs nu poate să-şi delege un reprezentant. (...) Va fi o negociere, pentru că ştiţi foarte bine că există un partid care vrea să conducă totul", a mai spus Chelaru.

PDL i-a nominalizat pentru această comisie pe Marian Ovidiu, Valentin Calcan, Dumitru Constantin şi Augustin Humelnicu, PNL pe Liviu Titus Paşca şi Marius Petre Nicoară. Din partea UDMR a fost nominalizat Laszlo Gyerko, iar grupul parlamentar mixt l-a desemnat pe Liviu Câmpanu.

Înfiinţarea comisiei de anchetă a derulării unor contracte la nivelul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a fost aprobată de Biroul Permanent al Senatului în data de 16 martie, tot atunci decizându-se ca în componenţă să fie 11 membri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea Senatului a amânat constituirea Comisiei de anchetă privind CNADNR.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea Senatului a amânat constituirea Comisiei de anchetă privind CNADNR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei