Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2010 - Anul XV, nr. 114 (4405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aspirină pentru frumuseţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Produsele de înfrumuseţare şi îngrijire nu se găsesc numai în magazinele de specialitate. Sertarul cu medicamente de acasă vă poate oferi surprize extrem de plăcute, în sensul că aici puteţi găsi unele produse cu întrebuinţări multiple, care sunt aliatul dumneavoastră în mai multe domenii. Printre medicamentele polivalente, aspirina este cel mai preţios aliat, pentru că poate fi folosită cu succes în mai multe feluri în cadrul ritualului zilnic de înfrumuseţare.

 

Tratament împotriva acneei

Principala întrebuinţare a aspirinei este, aşa cum bine ştim cu toţii, tratarea răcelii sau a anumitor dureri musculare. În afară de asta, aspirina poate fi folosită şi pentru tratarea ocazională a acneei, mai precis, a coşurilor care apar din cauza acneei. Această tulburare dermatologică nu se manifestă numai în adolescenţă, ci poate afecta chiar şi persoanele adulte. De aceea, pentru a trata coşurile care apar din când în când din cauza prafului sau a condiţiilor de mediu, folosiţi aspirina. Zdrobiţi o tabletă şi apoi umeziţi-o cu apă, până se transformă într-o pastă. Aplicaţi această pastă pe coşul cu pricina, lăsaţi-o să acţioneze câteva minute, apoi spălaţi locul cu apă şi săpun. Veţi constata că aspirina reduce roşeaţa şi alină eventualele dureri. Dacă totuşi coşul nu dă înapoi din prima încercare, repetaţi operaţiunea până când aspirina îşi va face efectul.
 

Aspirină pentru îngrijirea picioarelor

Pielea întărită de pe talpă sau călcâie poate fi îndepărtată cu uşurinţă dacă aplicaţi un tratament cu aspirină. Pentru aceasta, zdrobiţi cinci-şase tablete pe care să le amestecaţi apoi cu o jumătate de linguriţă de zeamă de lămâie şi o jumătate de linguriţă de apă. Aplicaţi pasta astfel formată pe zonele unde pielea s-a întărit, înveliţi-vă piciorul într-un prosop încălzit în prealabil şi apoi într-o pungă de plastic. Lăsaţi miraculoasa aspirină să acţioneze cel puţin zece minute, daţi jos punga şi prosopul, apoi îndepărtaţi pielea cu ajutorul unei pietre ponce. Veţi constata că rezultatele se vor ridica la nivelul aşteptărilor.
 

Ţine mătreaţa sub control

Persoanele cărora mătreaţa le dă bătăi de cap se pot bucura şi ele de beneficiile aspirinei. Din fericire, mătreaţa poate fi ţinută sub control dacă folosiţi aspirină la fiecare spălare. Pisaţi două aspirine şi amestecaţi praful astfel obţinut cu puţin şampon (cantitatea pe care o folosiţi în mod obişnuit să vă spălaţi părul). Aplicaţi acest amestec pe păr, lăsaţi-l să acţioneze timp de un minut sau două, apoi clătiţi bine şi spălaţi-vă din nou părul cu şampon - de data aceasta, fără aspirină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aspirină pentru frumuseţe.
 Vizualizări articol: 1715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aspirină pentru frumuseţe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei