Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2010 - Anul XV, nr. 114 (4405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacole interactive

“Orăşelul Leneş” vine la Suceava la final de săptămână

Marţi, 18 Mai 2010 (15:39:43)

Celebrele personaje ale filmului animat “Orăşelul Leneş”, Sportacus şi Ştefania, vor fi sâmbătă şi duminică la KidsLand, în Iulius Mall Suceava, unde îi vor încânta pe copii cu spectacole live interactive, prin care îi vor învăţa să aleagă un mod sănătos de viaţă şi să facă sport pentru o dezvoltare armonioasă. 
Prezenţa lor se datorează unui turneu naţional, iniţiat de Gazeta Sporturilor, care a debutat la Iulius Mall Timişoara, a continuat la Iulius Mall Iaşi şi Cluj, cel de-al patrulea popas fiind în nordul ţării, la Suceava.
Spectacolele live interactive dedicate celor mici, la care intrarea este gratuită, vor avea loc sâmbătă, 22 mai şi duminică, 23 mai, de la ora 12.00, la KidsLand, situată la parterul centrului comercial Iulius Mall Suceava, copii fiind aşteptaţi cu multe cadouri, jocuri şi surprize. 
Sportacus este personajul principal al desenului animat „Orăşelul Leneş”, un supererou care are grijă de copii şi îi învaţă să trăiască sănătos şi să facă multă mişcare. Replica preferată a lui Sportacus este: „Fructele şi legumele sunt bomboanele sport”.
„Orăşelul Leneş” a ajuns deja în 500 de milioane de case din întreaga lume. Serialul este difuzat în 128 de ţări, iar îndemnul pe care îl transmite copiilor - să fie activi şi să facă alegeri sănătoase - l-a transformat într-un desen foarte popular în rândul celor mici, dar şi printre părinţi. Mesajul desenului animat este: „Nimeni nu e leneş în Orăşelul Leneş”, iar Sportacus îi apără pe copii de Robbie Putrezitu’, personajul viclean care pune mereu ceva la cale, dar căruia nu îi reuşesc niciodată comploturile.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Orăşelul Leneş” vine la Suceava la final de săptămână.
 Vizualizări articol: 1083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
“Orăşelul Leneş” vine la Suceava la final de săptămână5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei