Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2010 - Anul XV, nr. 114 (4405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revoltător

Fată cu handicap, vândută de mamă unui bătrân de 62 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sclavă sexuală pentru un bărbat de 62 de ani. Cam aşa se poate rezuma povestea unei fete cu handicap mediu pe care mama ei pur şi simplu a vândut-o unui om cu 40 de ani mai în vârstă. Povestea i-a scandalizat pe sătenii din Pârteştii de Sus, iar autorităţile spun că sunt legate de mâini şi de picioare de fiecare dată când încearcă să rezolve problema.

Povestea a început în urmă cu doi ani, iar „Monitorul de Suceava” a semnalat în 2008 promiscuitatea din bordeiul lui Vasile Ciornei, din Pârteştii de Sus. Totul a ieşit la lumină după ce bărbatul, acum în vârstă de 62 de ani, a lăsat-o însărcinată pe o fată cu handicap de gradul doi. Din păcate, relaţiile sexuale dintre tânăra, acum de 23 de ani, şi Vasile Ciornei s-au produs cu ştiinţa tatălui, care locuieşte la doi paşi de casa „amorezului târziu”.  La vremea respectivă, tânăra a fost internată în secţia Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, unde a suferit o întrerupere de sarcină. Totul părea să fi intrat în normal, mai ales că lângă fată a apărut şi mama, divorţată de cel cu care a zămislit copilul de mai mult timp. A fost doar o iluzie meteorică. Fata, care printre altele nici nu poate vorbi, s-a întors la casa bătrânului. Nu a stat prea mult aici, pentru că a fost internată la Spitalul de Neuropsihiatrie din Siret.

 

Bărbatul, între dorinţă sexuală şi banii pe care-i dă mamei

Fata nu a petrecut prea mult timp nici la spital. După o înţelegere între Vasile Ciornei şi mamă, cei doi s-au deplasat la Siret şi au externat-o pe tânără. Trocul a fost acela ca bărbatul să-i dea o parte din pensie mamei, iar aceasta îşi dă acordul ca fiica ei să rămână în grija lui Vasile Ciornei. O vânzare mascată, făcută fără scrupule de oameni care şi-au urmărit doar propriile interese, fără să ţină cont că la mijloc este vorba de o persoană cu handicap. Totul a decurs normal o perioadă, dar între timp între Vasile Ciornei şi mamă au apărut divergenţe. Femeia a reclamat în mai multe locuri, inclusiv la Primăria din Cacica, că nu şi-a primit toţi banii pentru care s-a înţeles. De cealaltă parte, Vasile Ciornei se pare că a epuizat toate rezervele pe care le avea şi acum încearcă s-o convingă pe mamă să accepte un nou târg, mai precis să-şi treacă toată averea pe numele fetei.

 

Asistentul social din Cacica spune că este legat de mâini

Asistentul social din Cacica, Elena Flutur, este la curent cu ceea ce se petrece între Vasile Ciornei şi tânăra cu handicap de gradul doi. „Tatăl stă foarte aproape, dar nu se implică deloc. Mama locuieşte în altă comună şi trece pe aici doar foarte rar. Singura soluţie este s-o internăm pe fată într-un centru de specialitate. Atâta timp cât mama nu-şi dă acordul suntem legaţi de mâini şi de picioare. E o situaţie aproape fără ieşire”, a precizat Elena Flutur. Şi poliţiştii din Cacica cunosc foarte bine situaţia, dar la rândul lor sunt în imposibilitatea de a interveni. În timp ce autorităţile nu pot face nimic, oamenii din Pârteştii de Sus îşi fac cruce cu amândouă mâinile şi se roagă ca fata să nu aibă vreo ieşire şi să se petreacă vreo tragedie, mai ales că are obiceiul să ţipe la săteni şi să intre în diferite curţi.

 

Vasile Ciornei recunoaşte că se culcă cu fata

Acum doi ani, când a lăsat-o însărcinată pe fată, Vasile Ciornei a recunoscut fără ocolişuri totul.

„De când a venit la mine, m-am culcat mereu cu ea. Dar şi fata se cerea, eu m-am jucat cu ea. Ce să zic acum, asta-i greşeala mea, m-am lăcomit şi uite ce s-a întâmplat. De ce să mă ascund, cu mine a rămas gravidă”, povestea Ciornei la vremea respectivă. Între timp, bărbatul a continuat să se culce cu tânăra cu handicap, făcând practic o obsesie pentru ea.

În decembrie 2008, Vasile Ciornei se temea să nu ajungă la închisoare pentru isprava sa sexuală. Nu numai că nu i s-a întâmplat nimic, dar continuă să-şi bată joc de o fată nevinovată. Se ascunde în spatele scuzei că tânăra „vrea” şi că-i va lăsa toată averea.

 

A stat într-un centru de plasament până la 20 de ani

Având în vedere problemele cu care se confrunta, fata a stat în Centrul de Plasament din Gura Humorului vreme de mai mulţi ani. În decembrie 2007 a venit în vacanţa de iarnă, iar apoi a refuzat să se mai întoarcă la Gura Humorului. Tatăl din Pârteştii de Sus s-a angajat că-şi va sprijini fiica, iar ancheta socială derulată de Primăria Cacica a stabilit că tânăra poate fi reintegrată în familie. O perioadă totul părea să meargă normal, chiar dacă fata mai pleca de acasă. În scurt timp, lucrurile au luat-o razna, iar situaţia a degenerat şi s-a agravat mereu, ajungându-se ca fata să fie transformată într-o marfă pe care mama a vândut-o ca la piaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fată cu handicap, vândută de mamă unui bătrân de 62 de ani.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 15 voturi
Fată cu handicap, vândută de mamă unui bătrân de 62 de ani4.1515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inuman trimis de
(18 mai 2010, 12:18:36
cum o mama poate face asa ceva?....aia nu se mai poate numi mama.....imi pare rau pentru fata...
2.   ? trimis de
(18 mai 2010, 14:05:44
Ce anume a reclamat la primarie mama fetei ? Ca nu si-a primit toti banii pe care mosul i i-a promis pentru ca el sa "aiba grija" de fata ? De cand se plateste sa ai grija de o persoana cu handicap ?
Plus ca autoritatile au si ele motivul lor pentru care nu intervin,probabil isi cunosc "marfa". Daca ar fi fost ceva in afara legalitatii nu ar fi stat cu mainile in san...
Fiecare poveste are doua variante.
2.1  RE: ? trimis de
(18 mai 2010, 17:01:13
ai fi de acord ca fiul tau sa aiba relatii sexuale cu o baba de 62 de ani doar pt ca ii face bine organismului?eu nu cred.fata putea sa aiba cate relatii sexuale vroia ,dar sa fie cu cineva de varsta ei ,cu cineva care o atragea, nu un mosneag comparativ cu varsta ei.rusine bosorogului ca la varsta lui ii trebuie sex cu fete tinere care i-ar putea fi fiice,rusine parintilor ca-si bat joc de saraca fata.ce copil iese dintre o fata handicapata si un mosneag besinos?ar trebuie inchisi parintii pentru ca au distrus un suflet si asa nenorocit de soarta
3.   Mosul Vasile nu face o ilegalitate . trimis de
(18 mai 2010, 16:27:41
O fata cu handicap trebuie supravegheata si intretinuta cu multa atentie . De asemenea ar trebui ca medici sa se pronunte daca actul sexual pentru fata este normal sau daca acest lucru nu este permis la handicapul pe care il are. Daca medici admit ca nu dauneaza fetei la handicapul pe care are atunci mosul Vasile nu are de ce sa fie blamat. Actul sexual nu reprezinta ceva rau pentru sanatate ci din contra are unele beneficii care sant stipulate de medici de specialitate. Va spun toate aceste lucruri pentru ca am un baiat cu handicap si umblu cu el la cel mai mare specialist in domeniu si el a spus ca ar fi bine ca baiatul sa se insoare pentru a avea relatii intime cu sotia , fiindca ar fi benefic la handicapul lui. Acum ar fi normal sa se investigheze ce fel de handicap are fata si dupa ce se vor pronunta medici , abia atunci poate fi luata hotararea ca mosul Vasile a facut rau sau a facut bine. De altfel o persoana cu handicap nu se intretine usor .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei