Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 apr 2010 - Anul XV, nr. 95 (4386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia cumpără pulovere de patru milioane şi cravate de încă 700.000 de lei

Luni, 26 Aprilie 2010 (14:55:23)

 Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) vrea să cumpere pulovere de aproape patru milioane de lei şi cravate de alţi peste 700.000 de lei, conform unor anunţuri publicate sâmbătă pe site-ul www.e-licitatie.ro prin care firmele interesate sunt invitate să participe la licitaţii deschise.

Conform anunţurilor, IGPR alocă 3.927.000 de lei fără TVA pentru cumpărarea de pulovere, atât modele pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Viitorul furnizor de pulovere al Poliţiei Române va trebuie să livreze, timp de 18 luni, cel puţin 1.725 de pulovere bărbăteşti, dar nu mai mult de 50.000, şi minimum 375 de pulovere pentru femei, dar nu peste 5.000 de bucăţi.

Firmele interesate să participe la licitaţia pentru puloverele poliţiştilor trebuie să depună oferte fie pentru lotul de haine bărbăteşti, fie pentru cele de damă. În plus, companiile trebuie să depună o garanţie de participare de 70.000 de lei pentru lotul de pulovere bărbăteşti şi 7.000 de lei pentru cel de pulovere de damă, dar şi o garanţie de zece la sută din preţul fiecărui lot în parte. În plus, firmele trebuie să aducă declaraţii din care să rezultă că sunt solvabile, dar şi că nu au datorii la stat. Sunt necesare, totodată, documente cuprinzând bilanţul contabil aferent primului semestru al anului 2009, o declaraţie din care să rezulte cifra medie anuală de afaceri pe ultimii trei ani, dar şi o listă a principalelor livrări de produse efectuate în ultimii trei ani şi chiar o recomandare din partea altor clienţi din care să rezulte că în ultimii trei ani firma a furnizat, la timp şi în condiţii de calitate, o cantitate cel puţin similară de astfel de produse. Participanţii trebuie să aducă şi "mostre de produs", care să fie comparate cu cerinţele din specificaţia tehnică.

Pe lângă toate acestea, firmele interesate trebuie să mai prezinte şi alte declaraţii din care să reiasă ce dotări de producţie, ce utilaje şi laboratoare deţin, câţi angajaţi au şi de serviciile câtor specialişti beneficiază, dar şi un document de certificare a sistemului calităţii.

Principalul criteriu după care contractul se va atribui este cel al preţului. Companiile pot intra în posesia caietului de sarcini până în 7 iunie, iar în 9 iunie expiră termenul pentru primirea ofertelor. Licitaţia deschisă se va încheia în aceeaşi zi, când ofertele primite vor fi deschise, în prezenţa reprezentanţilor participanţilor.

Într-un alt anunţ, publicat în aceeaşi zi pe site, IGPR anunţă că oferă 737.000 de lei fără TVA pentru a cumpăra cravate bleumarin. Firmele interesate trebuie să furnizeze, timp de 18 luni, cel puţin 4.973 de cravate bleumarin, dar nu mai mult de 55.000 de bucăţi.

Condiţiile impuse participanţilor sunt similare celor aşteptate de la viitorul furnizor de pulovere, garanţia de participare în cazul contractului pentru cravate fiind de 12.000 de lei, căreia i se adaugă aceea de bună execuţie, de zece la sută din valoarea contractului.

Şi acest contract ca fi acordat ofertantului care va cere preţul cel mai scăzut. Termenul-limită la care firmele pot intra în posesia caietului de sarcini este 8 iunie, ofertele urmând să fie primite cel mai târziu în 10 iunie, când ele vor fi deschise în prezenţa reprezentanţilor participanţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia cumpără pulovere de patru milioane şi cravate de încă 700.000 de lei.
 Vizualizări articol: 476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţia cumpără pulovere de patru milioane şi cravate de încă 700.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei