Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 apr 2010 - Anul XV, nr. 95 (4386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă

Grădiniţele şi-au făcut reclamă la mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de suceveni au vizitat sâmbătă, la Iulius Mall Suceava, standurile de prezentare ale unităţilor de învăţământ preşcolar din municipiu, prezente la cea de-a opta ediţie a Târgului Grădiniţelor.

Activitatea este destinată unităţilor de învăţământ preşcolar din mediul urban şi face parte dintr-un program amplu, derulat în această perioadă, precum „Zilele grădiniţei - zilele porţilor deschise”, şi a deschis şirul manifestărilor anuale publice, specifice învăţământului preşcolar, şi anume festivalul-concurs de interpretare artistică „Voinicelul” şi concursul de artă plastică pentru preşcolari „Penelul fermecat”, cu toate etapele şi fazele prevăzute prin regulamente. 

La evenimentul de sâmbătă, grădiniţele din municipiul Suceava au venit cu ce au avut mai bun, ofertă, dotări şi rezultate cu preşcolarii, toate pentru a-i atrage pe părinţi. Acesta a fost de fapt şi scopul organizării acestui târg şi, potrivit inspectorului şcolar pentru învăţământul preprimar, Daniela Răileanu, „târgul este de fapt prezentarea deschisă şi publică a ofertei de programe şi servicii pe care instituţia grădiniţei le oferă beneficiarilor, copii, părinţi, comunitate”.

Deşi au trecut în revistă fiecare grădiniţă în parte, părinţii nu au putut să-şi înscrie copiii la una dintre unităţile de învăţământ prezente la târg. „Înscrierile copiilor în grădiniţe nu fac obiectul acestei activităţi. Acestea se realizează conform etapelor şi criteriilor regulamentului în vigoare, elaborat de Inspectoratul Şcolar”, a mai spus inspectorul Daniela Răileanu.

Fiecare grădiniţă participantă şi-a amenajat un stand de prezentare a ofertei, unde au fost expuse diplomele cu performanţele copiilor, lista cu locurile pentru noul an, albume cu imagini din grădiniţă şi dotările de care dispune unitatea.

Chiar dacă unităţile de învăţământ au venit la târg cu ce au avut mai bun şi mai frumos de expus, numărul locurilor în grădiniţe este în continuare o problemă, mai ales numărul locurilor din grădiniţele cu program prelungit. În grădiniţele din judeţ, pentru anul şcolar viitor sunt puse la dispoziţie peste 20.000 de locuri, cele mai multe dintre ele în unităţile cu program normal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grădiniţele şi-au făcut reclamă la mall.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Grădiniţele şi-au făcut reclamă la mall3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei