Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 apr 2010 - Anul XV, nr. 95 (4386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracţie de weekend

Generaţii diferite, petrecere comună la „Discoteca de altădată”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O petrecere cum mai rar se întâmplă, care a reuşit să adune la un loc suceveni foarte tineri dar şi oameni de 40-50 de ani, a fost găzduită sâmbătă noapte de Discoteca „VOX”.

A fost o nouă ediţie a ceea ce se numeşte „Discoteca de altădată”, petrecere dedicată celor care iubesc muzica veche. 

Ajunsă la a XVI-a ediţie, discoteca organizată de Cornel Grosaru şi de soţii Luminiţa şi Dănuţ Irimescu vrea, şi a reuşit sâmbătă seară, să ofere mai mult decât o noapte de dans pe ritmuri retro.

Seara a debutat cu un recital de excepţie Ovidiu Şvarţ, un muzician profesionist, cunoscut atât ca naist cât şi ca dirijor, sucevean la origine şi revenit pe plaiurile natale după mai mulţi ani petrecuţi peste hotare. Alături de soţie, Mihaela, acesta a încântat publicul prezent în discotecă mai bine de o oră, încălzindu-l pentru ce avea să urmeze: mult dans pe muzica de altădată.     

 

Concursuri şi premii

Continuând un obicei devenit tradiţie, a fost organizată o tombolă în care toţi participanţii au avut şansa să câştige produse „Oriflame”, după care a urmat, precedând o altă repriză de dans, concursul de karaoke, foarte gustat de public.

Cei mai curajoşi dintre petrecăreţi au luat microfonul în mână şi au cântat câteva piese foarte cunoscute, ajutaţi de DJ Cornel, care le-a oferit fundalul cântecelor.

La distracţia din „VOX” au poposit, pentru scurt timp, şi trei mirese furate, însoţite de nuntaşi.

 

Muzică altfel, o dată pe lună

„Această discotecă, organizată deja de doi ani de zile, reprezintă un mod plăcut de petrecere a unei seri de sâmbătă, într-o Suceavă care nu oferă foarte multe alternative, mai ales dacă ne gândim la oamenii care nu mai sunt foarte tineri. Noi am reuşit să creăm un spaţiu perfect pentru o astfel de petrecere, la care, după cum s-a văzut şi la ultima ediţie, se distrează oameni din toate categoriile de vârstă”, ne-a declarat Cornel Grosaru. El a amintit că după o perioadă de pauză mai lungă, „Discoteca de altădată” va fi organizată de acum încolo lunar, în acelaşi club.

Cornel Grosaru a mai precizat că s-a creat deja o bază de date cu adresele de e-mail ale celor care şi-au făcut un obicei în a veni la această discotecă, ei fiind anunţaţi din timp de data la care are loc o nouă ediţie, însă a ţinut să precizez că nu este vorba nici pe departe de o petrecere exclusivistă, fiecare sucevean fiind invitat să încerce să-şi petreacă o seară de sâmbătă la „Discoteca de altădată”.

La discoteca organizată la finele săptămânii trecute am putut vedea oameni importanţi din justiţia suceveană, şefi de instituţii, artişti sau ziarişti.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Generaţii diferite, petrecere comună la „Discoteca de altădată”.
 Vizualizări articol: 3309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Generaţii diferite, petrecere comună la „Discoteca de altădată”4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei