Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 apr 2010 - Anul XV, nr. 95 (4386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pregătiri

PD-L începe alegerile interne cu un recensământ exact al membrilor partidului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, la întrunirea Colegiului Director Judeţean, calendarul alegerilor interne din partid, care vor începe cu 27 aprilie şi se vor încheia în duminica dinaintea Convenţiei Naţionale din 16 iulie.

Alegerile interne din PD-L se vor organiza de jos în sus, de la secţiile de votare până la organizaţia judeţeană. Concomitent cu alegerile pe secţii de votare, partidul organizează şi un recensământ al membrilor săi. Recensământul presupune întocmirea fişelor de înscriere la o organizaţie pe secţie de vot şi primirea de noi carnete de membru de partid.

La nivelul celor peste 500 de secţii de votare, alegerile se vor desfăşura în perioada 27 aprilie - 23 mai şi între 24 mai - 13 iunie vor fi alegeri în Birourile Permanente locale, în comune şi oraşe. Pentru colegiile uninominale, vor începe alegerile în perioada 14 iunie - 24 iunie, iar alegerile în Biroul Permanent Judeţean vor fi între 25 iunie - 11 iulie.

Preşedinţii de colegii sunt: la Rădăuţi – Petru Carcalete, Dolhasca şi Mălini - Robert Croitoru, Fălticeni - Petru Luhan, Vicov - Gheorghe Coroamă, Siret - Tiberiu Prodan, cele trei colegii Suceava - copreşedinţi sunt Orest Onofrei cu Sanda-Maria Ardeleanu, Ioan Bălan şi Eugen Uricec, Vatra Dornei - copreşedinţi Sorin Fodoreanu şi Dumitru Pardău, Humor - copreşedinţi Sorin Fodoreanu şi Dan Gospodaru.

La nivel judeţean, alegerile interne vor fi coordonate de Gheorghe Flutur, Dumitru Pardău, Ioan Bălan, Orest Onofrei, Cristian Creţu şi Ion Lungu. Norma de reprezentare la alegerile de la nivel local este de 1/5, la nivel judeţean 1/20, iar la nivelul municipiului Suceava de 1/10.

Convenţia Naţională a partidului şi Consiliul Naţional de Coordonare vor avea loc în zilele de 16 - 17 iulie şi vor alege noua conducere centrală a PD-L - preşedintele, prim-vicepreşedinţii, vicepreşedinţii, secretarii executivi, secretarul general şi secretarii generali adjuncţi.

 

Flutur, mulţumit de proiectele de dezvoltare a judeţului

În cadrul Colegiului Director de ieri, Gheorghe Flutur a mai făcut un bilanţ concis al celor aproape doi ani de activitate administrativă, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, anunţând că un raport detaliat va prezenta în a doua parte a lunii iunie.

„Nu mai poţi da vina pe nimeni, toată responsabilitatea este pe noi”, a spus Flutur, care a mai arătat că aşteptările populaţiei de la actuala guvernare sunt foarte mari şi că aleşii PD-L trebuie să ia în calcul că „sunt şi nemulţumiri”. Potrivit lui Flutur, la această oră judeţul Suceava are, în diverse stadii de implementare sau în aşteptare, proiecte de dezvoltare în valoare de peste 700 de milioane de euro, din care 300 de milioane de euro finanţare guvernamentală şi 404 milioane de euro fonduri europene. „S-a muncit foarte mult, responsabilitatea este enormă şi trebuie să fim foarte atenţi să nu greşim. Dacă greşeşti, eşti bun de plată”, a atras Flutur atenţia colegilor săi.

La Colegiul Director de ieri au fost prezenţi toţi preşedinţii de organizaţii, cei nouă parlamentari PD-L de Suceava şi europarlamentarul Petru Luhan, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Cristian Irimie şi consilierul personal al ministrului Elena Udrea, Corneliu Popovici. De asemenea, a participat şi „copilul-problemă” al PD-L, primarul de Rădăuţi Aurel Olărean, remarcat de Flutur în sală şi chemat să ia loc în primele rânduri cu invitaţia „primarul nostru, poftiţi, luaţi loc”. La discuţiile de pregătire a alegerilor, presa nu a avut acces.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L începe alegerile interne cu un recensământ exact al membrilor partidului.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PD-L începe alegerile interne cu un recensământ exact al membrilor partidului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei