Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2010 - Anul XV, nr. 46 (4337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

SPP: Protecţia lui Cristian Diaconescu a fost asigurată conform legislaţiei în vigoare

Joi, 25 Februarie 2010 (18:59:39)

SPP a precizat, joi, la solicitarea MEDIAFAX , că protecţia lui Cristian Diaconescu "a fost asigurată conform legislaţiei în vigoare".

Senatorul Cristian Diaconescu a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, în contextul în care vorbea despre filajul la care ar fi fost recent supus, că a avut, în urma unor ameninţări mai vechi legate de R. Moldova, protecţie de la SPP, aceasta încheindu-se cu două săptămâni înainte de Congresul PSD.

În urma acestei declaraţii, MEDIAFAX a adresat, joi, o solicitare SPP referitoare la temeiul legal şi perioada în care fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu a avut de la SPP protecţie suplimentară faţă de cea acordată în mod normal unui demnitar de acest rang.

De asemenea, solicitarea se referea şi la o eventuală protecţie asigurată lui Diaconescu după încheierea mandatului la MAE, precum şi la momentul şi motivele încetării acestei protecţii.

SPP a comunicat joi, pentru MEDIAFAX, că "protecţia demnitarului a fost asigurată conform legislaţiei în vigoare". SPP nu a făcut alte precizări.

"De la jumătatea anului 2009 - nu fac neapărat o legătură, dar aşa a fost situaţia - am beneficiat de o protecţie ceva mai specială. Sigur, era o simultaneitate legată de ceea ce se întâmpla în Moldova în acea perioadă, era vorba despre nişte ameninţări, în fine, nu insist asupra lor. Şi această protecţie s-a prelungit şi după ce am ieşit din mandat", a declarat Cristian Diaconescu, potrivit site-ului Realitatea.net.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SPP: Protecţia lui Cristian Diaconescu a fost asigurată conform legislaţiei în vigoare.
 Vizualizări articol: 383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPP: Protecţia lui Cristian Diaconescu a fost asigurată conform legislaţiei în vigoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei