Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2010 - Anul XV, nr. 46 (4337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clubul Poli Iaşi a dat în judecată Direcţia Generală a Finanţelor Publice

Joi, 25 Februarie 2010 (14:36:19)

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Cristian Stărică, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea moldoveană a acţionat în judecată Direcţia Generală a Finanţelor Publice Iaşi, cerând magistraţilor să anuleze decizia de impunere prin care este obligată la achitarea sumei de 19.901.729 de lei.

"Am acţionat în instanţă Direcţia de Finanţe pentru anularea deciziei de impunere prin care clubul a fost obligat la achitarea sumei de 19.901.729 de lei, precum şi deblocarea conturilor. Nu suntem singurul club din ţară care şi-a plătit fotbaliştii prin convenţii civile. Dacă se va considera acest mod de plată ilegal, atunci toate cluburile din Liga I se vor desfiinţa. Vă daţi seama dacă noi avem de achitat aproape cinci milioane de euro, atunci Steaua sau Dinamo cât ar avea de plătit? Din câte ştiu, Dinamo s-a confruntat cu o problemă asemănătoare şi aceasta a fost rezolvată. Despre acest
subiect s-a vorbit şi la Liga Profesionistă de Fotbal şi au avut loc deja unele discuţii cu reprezentanţii Ministerului Finanţelor şi se încearcă prezentarea unei poziţii comune a cluburilor în faţa reprezentanţilor statului", a spus Cristian Stărică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oficialul ieşean a dat asigurări că Poli Iaşi va obţine licenţa pentru noua ediţie de campionat. "Pentru licenţiere se vor lua în calcul datoriile avute până la 31 decembrie 2009, iar acest capitol îl vom rezolva în cel mai scurt timp. În ceea ce priveşte suma de aproape 20 de milioane de lei, stabilită luna trecută de către Fisc, aceasta oricum nu va fi luată în calcul la licenţierea pentru sezonul viitor".

La 20 ianuarie, în urma unui control efectuat la sediul clubului, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Iaşi a stabilit că gruparea din Liga I are de achitat suma de 19.901.729 de lei, reprezentând restanţe la impozite şi taxele pentru salariile fotbaliştilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul Poli Iaşi a dat în judecată Direcţia Generală a Finanţelor Publice.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clubul Poli Iaşi a dat în judecată Direcţia Generală a Finanţelor Publice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei