Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2010 - Anul XV, nr. 46 (4337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragnea a afirmat că în scurt timp scurt se vor afla "motivele reale ale plecărilor" din PSD

Joi, 25 Februarie 2010 (17:31:26)

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu regretă demisia lui Şerban Mihăilescu din partid, dar că nu înţelege plecarea lui Cristian Diaconescu din formaţiunea social-democrată, precizând că în scurt timp scurt se vor afla "motivele reale ale plecărilor".

Liviu Dragnea a afirmat, într-o conferinţă de presă, la Alexandria, că nu se poate vorbi de "un val al demisiilor" din PSD, adăugând că nu înţelege de ce Cristian Diaconescu a plecat din partid, deşi i-a urmărit cu atenţie toate declaraţiile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte demisia senatorului de Teleorman Şerban Mihăilescu, secretarul general al PSD a precizat că nu regretă plecatea acestuia, iar despre Marian Sârbu a spus că speră că "va rămâne în continuare social-democrat şi va avea puterea să reziste oricărei tentaţii de a nu pleca din partid."

"Cristi Diaconescu este destul de confuz, mai ales după ce a susţinut că va candida la funcţia de preşedinte al partidului. Nu regret faptul că Şerban Mihăilescu a plecat, ci faptul că eu şi organizaţia din Teleorman i-am acordat încrederea în două mandate. Dacă avea un motiv serios, era dator să explice gestul său celor care l-au susţinut. Sper din tot sufletul ca Marian Sârbu, un om pe care-l aprecieză foarte mult, va rămâne în continuare social-democrat şi va avea puterea să reziste oricărei tentaţii. Proiectul politic pe care Victor Ponta intenţionează să-l construiască, sprijinit de vicepreşedinţi, de mine şi de întregul partid, are nevoie de calităţile şi experienţa lui Marian Sârbu", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat despre eventuala schimbare a lui Mircea Geoană de la conducerea Senatului, Dragnea a afirmat: "Am fi nebuni să repetăm greşeala din 2006 când l-am retras pe Adrian Năstase de la şefia Camerei Deputaţilor."

Fostul vicepreşedinte PSD Marian Sârbu a precizat, pentru MEDIAFAX, că se va întâlni, vineri dimineaţă, la sediul central al partidului, cu noul preşedinte al formaţiunii, Victor Ponta, în urma căreia va anunţa dacă mai rămâne sau nu în PSD.

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Gabriel Oprea, ministru al Apărării şi lider al grupului.

La rândul său, fostul senator al PSD Cristian Diaconescu a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că a aderat la grupul parlamentar al indepenţilor întrucât nu putea activa în afara unui grup, potrivit Regulamentului Senatului.

Luni, senatorul Şerban Mihăilescu şi-a anunţat, în plenul Senatului, retragerea din grupul parlamentar al PSD, precizând că va activa în continuare ca independent.

Fostul lider al PSD Mircea Geoană afirmă, joi, într-o postare pe blogul personal, că îşi pune la dispoziţia partidului mandatul de preşedinte al Senatului, el precizând că răspunde astfel unei "insinuări subtile" a lui Adrian Năstase, care i-a transmis să stea cuminte dacă mai vrea această funcţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea a afirmat că în scurt timp scurt se vor afla "motivele reale ale plecărilor" din PSD.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragnea a afirmat că în scurt timp scurt se vor afla "motivele reale ale plecărilor" din PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei