Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2010 - Anul XV, nr. 46 (4337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Geoană să se lupte pentru partid din poziţia de preşedinte al Senatului

Joi, 25 Februarie 2010 (21:10:46)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Drobeta-Turnu Severin, cu privire faptul că Mircea Geoană a anunţat îşi pune la dispoziţia partidului mandatul de preşedinte al Senatului, că fostul lider al formaţiunii trebuie să se lupte pentru partid din funcţia parlamentară pe care o deţine.

"Vom face tot ce putem să păstrăm funcţia de preşedinte al Senatului cu Mircea Geoană preşedinte, iar domnul Geoană va trebui, din funcţia de preşedinte al Senatului, să se lupte pentru partidul care l-a pus la putere", a spus Ponta.

Fostul lider al PSD Mircea Geoană afirmă, joi, într-o postare pe blogul personal, că îşi pune la dispoziţia partidului mandatul de preşedinte al Senatului, el precizând că răspunde astfel unei "insinuări subtile" a lui Adrian Năstase, care i-a transmis să stea cuminte dacă mai vrea această funcţie.

"Constat că, după declaraţiile mele de ieri, Adrian Năstase s-a simţit cu «musca pe căciulă» şi, îmbărbătat de noul statut informal pe care îl are în partid, a lansat câteva mesaje care ar fi fost de luat în seamă dacă n-ar fi venit de la domnia sa. Ceea ce mă îngrijorează însă este insinuarea subtilă pe care o face colegul meu, Adrian. Îmi transmite, de fapt, «să stau cuminte, dacă mai vreau funcţia de la Senat», mesaj pe care de altfel l-am primit şi pe alte canale", precizează Geoană, pe blog.

El arată că răspunsul său la aceste mesaje şi insinuări este că îşi pune mandatul de preşedinte al Senatului la dispoziţia PSD.

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, îi transmite, joi, într-o postare pe blog, lui Mircea Geoană să lase deoparte frustrările din trecut, el recomandându-i să se alăture noii conduceri a partidului, dacă îi pasă de soarta acestuia şi să nu uzeze de comunicate trimise de la distanţă.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că în şedinţa BPN s-a luat decizia susţinerii, în continuare, a lui Mircea Geoană la preşedinţia Senatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Geoană să se lupte pentru partid din poziţia de preşedinte al Senatului.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Geoană să se lupte pentru partid din poziţia de preşedinte al Senatului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei