Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2010 - Anul XV, nr. 46 (4337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Supărare

Primăria Suceava, dată în judecată pentru gropile de pe străzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primăria Suceava se confruntă cu primele acţiuni în instanţă din cauza daunelor provocate autoturismelor de gropile din asfalt. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că în această iarnă societatea de asigurări Omniasig a deschis două procese primăriei pentru recuperarea despăgubirilor pe care le-a achitat unor şoferi asiguraţi CASCO, după daune provocate de starea străzilor. Lungu a arătat că această iarnă a fost “una capricioasă”, cu diferenţe foarte mari de temperatură de la o zi la alta, ceea ce a provocat deteriorarea accentuată a străzilor. “O să reparăm străzile. Dacă vrem să găsim neapărat vinovaţi, îi putem găsi oricând şi oriunde”, a afirmat Ion Lungu.

Directorul sucursalei Omniasig Suceava, Gheorghe Cosmulese, a precizat că nu doar de la Primăria Suceava încearcă recuperarea banilor de despăgubiri, ci şi de la alţi administratori de drumuri. Numărul acestora se ridică la 32 şi include primării, Consiliul Judeţean, societatea de drumuri judeţene şi compania de drumuri naţionale. Sumele solicitate ca despăgubiri sunt de la 3-5 milioane de lei vechi până la peste 350 de milioane de lei vechi.

“Dacă la un eveniment rutier se produce, din cauza stării drumurilor, o daună autoturismului asigurat CASCO, despăgubim avariile şi apoi dăm administratorul drumului în judecată pentru recuperarea banilor”, a precizat şeful Omniasig Suceava.

Omniasig Suceava a fost prima sucursală a unei firme de asigurări care a acţionat în judecată o primărie pentru a recupera banii de despăgubire în cazul unei daune rezultate în urma unui eveniment rutier cauzat de starea drumului. Acest lucru s-a întâmplat în 1999, după un accident produs pe un drum aflat în administrarea Primăriei Poiana Stampei. Procesul a fost câştigat de societatea de asigurări şi administraţia locală a fost obligată să plătească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava, dată în judecată pentru gropile de pe străzi.
 Vizualizări articol: 2857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Primăria Suceava, dată în judecată pentru gropile de pe străzi4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gropile de pe strazi.... SUNT JALNICE trimis de
(25 feb 2010, 12:51:18
AVEM : CELE MAI PROASTE DRUMURI, MULTE GROPI, TAXE, IMPOZITE, PRIMARI CARE FURA, SI NU NUMAI ...... AVEM IN ACELASI TIMP SI DRUMURI INGUSTE, LOCURI PUTINE DE PARCARE...SI VORBELE POT CONTINUA..... NIMIC NU SE VA SCHIMBA, DRUMURILE VOR RAMANE PROASTE, LUCRARILE VOR FI TOT DE MANTUIALA SI BANII NOSTRI SE VOR DUCE LA SERVICE - URI PE REPARATII LA MASIni , ROVINETE, ASIGURARI SI ALTELE . AM O PARERE FFFFF PROASTA DESPRE TOATA CONDUCEREA PRIMARIEI, NU SE IMPLICA SI DRUMURILE ARATA ASA CUM SE VEDE ..... MULTA SANATATE !
2.   Osana maritului rege al gropilor trimis de
(25 feb 2010, 14:29:30
Vreau sa vad daca asa mai stergeti comentariul meu.Avem stimati suceveni cele mai frumoase strazi,cele mai perfecte trotuare,cea mai bine dirijata circulatie din zona metropolitana a slavitului rege.Votati-l din nou pe lungu la urmatoarele alegeri,doar el ne mai poate salva de nemernicii din celelalte partide(asta depinde unde se afla el la un moment dat,ce culoare ii prieste in anul acela,poate nu mai e la moda violetul,incercam rogvaivul.Stimati cetateni nu il mai criticati atata pe saracul primar,el nu are ce face,mostenirea grea cu care se confrunta e de vina.Mergeti usor printre gropi sa nu le stricati marginile,ca nu se mai potrivesc pavelele dupa aia,si va trebui sa importam alt model.Doar daca ne ajuta Videanu sa nu ne mai deranjam sa le importam din Veresti.Ce tot ii dati atata cu strazi deranjate de lucrari ISPA,doar nu vreti sa aveti apa curenta si sa aveti si acces macar pe jumatate din oras.God bless you.
3.   Bravo bre primare! trimis de
(25 feb 2010, 15:38:16
"O sa reparam strazile. Daca vrem sa gasim neaparat vinovati, �i putem gasi oric�nd si oriunde", a afirmat Ion Lungu. Ia fiti atenti ce a putut sa debiteze de data asta dinozaurul de la Prelipca! Evident, declaratia sa este din nou demna de un mare premiu Vanghelie pentru logica si coerenta in exprimarea verbala. Bai pe asta trebuie sa-l dam din nou la scoala ca e bota rau!
... si uite asa mai da Primaria niste bani pe procese si despagubiri.
4.   Glume cat de cat trimis de
(25 feb 2010, 23:17:44
Lasand gluma deoparte,pot sa va spun in mod direct ce inseamna iadul pentru un sofer:am avut de facut un drum seara asta pana la Adancata si retur.Oameni buni,str 22 Decembrie poate fi omologata rapid in Guiness ,,Boc'',ca fiind cea mai distrusa strada ,ulita,carare,sau cum vreti dv sa-i ziceti.Nu cred sa mai am vreun pivot sau bucsa intreagadupa ce am navigat pe aceasta asa zisa strada.Toate traversarile de conducte spre curti,au lasat in urma canalele dezgolite si de pietris/si astfel esti nevoit sa intri direct in fiecare canal transversal,izbind masina de sare tot din ea.Nu cred ca i-as dori primarelului nostru sa-l vad prea curand in fata,si sa-mi explice ce proiecte marete are el pt Suceava,atata timp cat nici macar statut de catun nu ne meritam datorita grijii sale uriase fata de durerile noastre,si noi suntem incapabili in metro**** infiintat de marele si inaltul om politic lungu sa ne deplasam liber.Oare pe cetatenii din acele localitati ii intreaba cineva ce vor?
4.1  RE: Glume cat de cat trimis de
(26 feb 2010, 09:08:43
Oare de ce nu omologheaza gropile in Guiness ,,Boc'', hai sa facem un loby pe chestia asta. Asa am face orasul nostru si mai cunoscut si va creste numarul de turisti.
5.   :)) trimis de
(26 feb 2010, 00:58:18
nenea primaru' , da' firma Florconstruct nu mai plombeaza strazi ? te-ai certat cu ei de la ciolan ? sau a intrat frate-tu pe felie ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei