Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 feb 2010 - Anul XV, nr. 43 (4334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Îl susţin pe Năstase pentru şefia Consiliului Naţional

Luni, 22 Februarie 2010 (14:13:57)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că îl susţine pe Adrian Năstase pentru un nou mandat la şefia Consiliului Naţional, el precizând că nu doreşte ca la Consiliul Naţional să se discute despre alegerea unei persoane, ca la Congres, ci de proiecte şi mesaje politice.

Întrebat dacă îl va sprijini pe Adrian Năstase la şefia Consiliului Naţional, în condiţiile în care acesta şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat de conducere al acestui for, Ponta a spus: "Da. O să facem un Consiliu Naţional imediat ce suntem pregătiţi. Deocamdată membrii Consiliului Naţional nou ales cred că sunt la fel de obosiţi ca şi mine, vor avea un pic mai mult itmp să se refacă".

El a arătat că nu vrea să se mai treacă prin greşelile Congresului. "Dacă facem un Consiliu Naţional cu unică temă – alegerea unei persoane, e o mare grreşeală. La Consiliul Naţional trebuie să stabilim liniile politice, în baza a ceea s-a decis la Congres. Consiliul Naţional este locul în care vorbim de politic, de proiecte. Dacă reducem şi Consiliul Naţional tot la o alegere de persoane, vă spun de pe acum, indiferent cine va fi ales acolo, eu unul voi fi nemulţumit", a arătat Ponta.

Preşedintele CN, Adrian Năstase, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că se impune cât mai curând convocarea Consiliului Naţional pentru alegerea conducerii acestui for având în vedere că noii membri au fost aleşi la Congres, el anunţând că va candida pentru un nou mandat la şefia CN.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Îl susţin pe Năstase pentru şefia Consiliului Naţional.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Îl susţin pe Năstase pentru şefia Consiliului Naţional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei