Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 feb 2010 - Anul XV, nr. 43 (4334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Plecare falsă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Start fulminant de melc zorit pentru destule echipe cu speranţă la performanţă. Rezultatele etapei vor fi favorabile învingătoarei din această seară, Unirea sau CFR. În caz de egalitate, înghesuiala sporeşte până la senzaţia de claustrofobie. Nu ştiu ce-a făcut Dinamo, dar dacă reuşeşte să-i bată pe olteni, sigur urmează altă bătaie, aia cu pumnul în piept. Mă aşteptam la ceva mai mult de la FC Vaslui. Trupa lui Lăcătuş & Porumboiu, neapărat pomeniţi împreună, lipsită de vedeta Wesley, a ratat o oportunitate importantă de a sălta două locuri în clasament, până în buza podiumului. Cu un program favorabil în următoarele etape, când triada din frunte se dă cap în cap pe unde apucă, moldovenii chiar puteau ajunge mintenaş pe un loc fruntaş, dacă nu chiar pe locul fruntaş, unicul care va conta cu adevărat când se va trage linia. Era mult până simţeau gustul.

Cădere dureroasă, de la mare înâlţime, a celor care credeau în Rapidul lui Copos. Îndoiala în privinţa deciziilor la nivel de conducere a clubului mi-am exprimat-o aici când cu transferul lui Săpunaru. Bănuielile cu privire la universalitatea suspendării lui Săpunaru mi s-au confirmat, aşa că acum speranţa vişiniilor stă în recursul înaintat de Porto pentru reducerea acesteia. Apoi, rotocoalele pe care i le-a dat Copos lui Şiman pentru transferul lui Varga au fost doar praf în ochi pentru descurajarea altor pretendenţi. În plus, a dat impresia că aducerea lui Varga e iminentă pentr a-i provoca o criză de timp patronului Sportului. Nu ştiu cât i-o fi reuşit, se va vedea în următoarele trei zile, când se vor efectua ultimele mişcări precipitate de trupe. N-ar fi exclus ca patronul lui Poli Timişoara să facă un sacrificiu financiar generos, exasperat fiind de lipsa de alternativă la Gigel Bucur.

Evident, n-am scăpat eşecul răsunător şi hilar al Stelei, dar nici nu se poate comenta la infinit ambalajul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plecare falsă.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Plecare falsă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei