Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 feb 2010 - Anul XV, nr. 43 (4334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Muzică Indie rock

„The Mono Jacks”, în concert la Suceava

Luni, 22 Februarie 2010 (13:43:37)

Trupa rock „The Mono Jacks” va concerta, vineri, pe 26 februarie, începând cu ora 21:00, în Discotheque Vox Suceava, în incinta Casei de Cultură. Un bilet costă 10 lei. „The Mono Jacks” s-a format acum un an, la iniţiativa lui Doru Trascău, liderul cunoscutei trupe de muzică alternativă AB4. Abordarea lor muzicală descinde din curentul indie rock, consacrat în Statele Unite de trupa Interpol. Liniile de chitară topesc tensiunea compoziţiilor transmiţând o căldură ce evocă ceva din sound-ul trupei Snow Patrol. Cine îi ascultă pentru prima oară descoperă compoziţii foarte bune transpuse live cu multă energie şi eleganţă, de patru instrumentişti foarte talentaţi, cu o chimie muzicală evidentă. După mai bine de un an de muncă în sala de repetiţii şi concerte în cluburile bucureştene, „The Mono Jacks” sunt pregătiţi să intre în studio. Înregistrările s-au desfăşurat sub îndrumarea lui Andrei „Robin” Proca (sound engineer) şi Alessandro Marton (producer). Piesele “Maria”, “Push The Pedal” şi “Superstitions” sunt deja disponibile spre audiţie pe pagina de MySpace a trupei www.myspace.com/TheMonoJacks, într-un preview, până la finalizarea procesului de post producţie a înregistrărilor. Trupa „The Mono Jacks” este formată din Doru Trascău (voce, chitara), Florin Vasile (chitară, voce), Dorian Cazacu (tobe) şi Hasan Nabulsi (bas).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „The Mono Jacks”, în concert la Suceava.
 Vizualizări articol: 2599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„The Mono Jacks”, în concert la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei