Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 feb 2010 - Anul XV, nr. 43 (4334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

„Valentine’s vs Dragobete”, la Centrul de Plasament „Speranţa”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Centrul de Plasament „Speranţa” a avut loc, sâmbătă, 20 februarie, acţiunea „Valentine’s vs Dragobete”, la care au participat circa 100 de copii şi tineri din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate, dar şi copii de la Şcoala cu clasele I – VIII Plopeni. În cadrul acestei acţiuni, s-a ales Miss şi Mister Star, dintre cei mai talentaţi elevi din centrele de plasament sucevene.

Concurenţii, aproape 40 de elevi, au susţinut mai multe probe de concurs: dans - vals, tangou, popular, au răspuns la întrebări de cultură generală şi şi-au prezentat abilităţile în cadrul probei de aptitudini. Pe lângă aceste probe, în care copiii au încercat să arate că sunt foarte talentaţi, în spectacol au fost prezentate şi alte momente artistice.

Mai multe eleve de la şcoala din Plopeni, coordonate de profesoara Nicoleta Zettel, directoarea şcolii, au prezentat dansuri, iar elevii Emilian Chirimbuţă şi Marius Duduman, de la Şcoala Hănţeşti, şi Andrei Popovici, de la Şcoala Văratic, coordonaţi de profesorul Mihai Greciuc, au cântat şi recitat poezii.

 

Juriu

Ca la orice concurs care se respectă, a fost nevoie de un juriu, din care au făcut parte Angela Zarojanu, subprefect al judeţului Suceava şi preşedinta juriului, Adriana Dascălu Bulină – redactor şi prezentator TV, Brânduşa Dăscălescu, directoarea Companiei Teatrale Bucovina – Suceava, profesoara Olga Şecman, Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Niculina Daneliuc – director adjunct al Protecţiei Copilului Suceava, Isabela Galiş – reprezentanta sponsorului, firma Montage Bau – Germania, Mihai Pînzaru - Pim – caricaturist, Mihai Lungoci, Palatul Copiilor, Gabriel Boroeanu -  Inspectoratul Judeţean de Jandarmi – Suceava. Marele premiu oferit finaliştilor concursului a fost asigurat de preşedinta juriului, Angela Zarojanu. La acţiune de sâmbătă, şi-au adus aportul firma germană Montage Bau, Grupul de firme Orizont – Suceava şi Florăria Iris - Suceava.

Acţiunea „Valentine’s vs Dragobete” a fost organizată de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava, în parteneriat cu Şcoala Generală cu clasele I – VIII din Plopeni, Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava şi cu Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava.

 

Staruri

Titlul de Miss Star a fost câştigat de eleva Cosmina Grosieru, Şcoala cu clasele I – VIII Plopeni. Ionică Daniel Tudose, de la Centrul de Plasament „Speranţa” – Suceava, elev la Liceul cu Program Sportiv  Suceava, a obţinut titlul de Mister Star. Acţiunea a fost coordonată de profesorul Narcisa Ştefănescu – vicepreşedinta Asociaţiei „Euroactiv”, profesorul Mihai Greciuc – preşedintele Asociaţiei „Euroactiv”, Cosmin Emanuel Sposob – membru în consiliul director al Asociaţiei „Euroactiv”. Regia tehnică a fost asigurată de Florin Burlacu şi Vasile Bonteanu – voluntari „Euroactiv”. Sonorizarea evenimentului a fost asigurată cu sprijinul Palatului Copiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Valentine’s vs Dragobete”, la Centrul de Plasament „Speranţa”.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
„Valentine’s vs Dragobete”, la Centrul de Plasament „Speranţa”4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei