Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 feb 2010 - Anul XV, nr. 41 (4332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeile din PDL spun că le oferă cadou lui Geoană şi Antonescu câte o jumătate de scaun

Vineri, 19 Februarie 2010 (15:03:12)

Organizaţia de Femei a PDL a anunţat, vineri, că le oferă liderilor PSD şi PNL, Mircea Geoană şi, respectiv, Crin Antonescu, câte o jumătate de scaun pentru a aminti că cetăţenii României au votat pentru reforma Parlamentului, iar cele două partide se opun acestui demers.

"Avem un referendum aprobat de un număr mare de cetăţeni, iar voinţa lor nu trebuie pusă în sertar şi aruncată la coş. OFPDL condamnă public atitudinea lui Mircea Geoană, în calitate de preşedinte al Senatului şi încă a PSD, şi atitudinea lui Crin Antonescu, ca preşedinte al PNL, care confundă voit dermersul democratic al opoziţiei cu opoziţia faţă de cetăţenii României", a spus preşedintele OFPDL, Sulfina Barbu, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al organizaţiei.

Ea a mai arătat că cei doi lideri ai opoziţiei vin şi spun că nu sunt de acod cu ceea ce românii au votat la referendum, iar această opoziţie vine din frica de a-şi pierde scaunele pentru ei şi pentru susţinătorii lor politici.

"OFPDL le face cadou celor doi câte o jumătate de scaun, poate vor înţelege că cetăţenii au votat la referendum reducerea numărului de parlamentari, deci reducerea numărului de scaune din Parlament, iar dânşii au uitat subit că a fost un referendum în acest sens. Sperăm ca sceste simboluri să le amintească", a mai spus Sulfina Barbu.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au fost convocate pentru luni, la ora 13.00, pentru a discuta despre constitutirea Comisiei de revizuire a Constituţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile din PDL spun că le oferă cadou lui Geoană şi Antonescu câte o jumătate de scaun.
 Vizualizări articol: 442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeile din PDL spun că le oferă cadou lui Geoană şi Antonescu câte o jumătate de scaun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei