Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 feb 2010 - Anul XV, nr. 41 (4332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Haos pentru călători

Traseele TPL, din nou modificate, pentru a trece pe la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traseele pe care circulă autobuzele TPL de pe liniile 2 şi 4 au fost din nou modificate, de ieri dimineaţă, spre nemulţumirea călătorilor, care s-au trezit purtaţi pe la Iulius Mall Suceava, pe la 7.00- 8.00, tocmai când se grăbesc mai tare la serviciu ori la şcoală.

Dacă la început s-a luat decizia ca pe la Iulius Mall să ajungă autobuzele de pe linia 2 doar la urcare dinspre Burdujeni spre oraş, iar autobuzele de pe linia 4 să ajungă în staţia din faţa magazinului Bricostore doar la întoarcerea din oraş înspre Burdujeni, de ieri, toate autobuzele 2 şi 4 trec pe la centrul comercial din lunca Sucevei atât la dus, cât şi la întors.

 

Majoritatea călătorilor, nemulţumiţi de întârzierea la serviciu ori la şcoală

Măsura a creat confuzie în rândul a numeroşi călători, care abia se învăţaseră cu faptul că dacă iau un autobuz nr. 4 din Burdujeni ajung în oraş fără nici un ocol, la fel cum cei care circulă pe traseul 2, spre Gară, ştiau că, dacă se grăbesc la tren, nu au de făcut nici un ocol.

“Noi avem de ajuns la serviciu dimineaţa, nu la mall”, spun călătorii, nemulţumiţi că pierd minute în şir, pentru a ajunge într-o staţie unde de obicei nu coboară nimeni până în jurul orei 10.00, când se deschid majoritatea magazinelor centrului comercial din lunca Sucevei.

Nemulţumirea lor e justificată în primul rând de cele 5 – 8 minute pierdute, necesare autobuzelor să ocolească rondul şi să parcurgă un kilometru în incinta centrului comercial, pentru a ajunge din nou la rond şi să găsească momentul prielnic să se încadreze din nou în fluxul de trafic de pe principala rută care leagă Burdujeniul de restul cartierelor Sucevei.

Măsura de a modifica traseele autobuzelor TPL a fost luată după ce Primăria Suceava a interzis cursele gratuite către Iulius Mall şi Real, deoarece acestea provocau pierderi societăţii de transport public local, prestând un serviciu neautorizat de transport public.

 

Staţii distincte la Iulius Mall, pentru autobuzele care merg în oraş ori în Burdujeni

Directorul TPL, Darie Romaniuc, a spus că, odată cu dispariţia din trafic a autobuzelor care efectuau transport gratuit, s-a înregistrat o creştere a încasărilor societăţii de transport public local, numărul celor interesaţi să ajungă la Iulius Mall fiind destul de mare, în special după-amiaza.

“Am sesizat şi noi o serie de nemulţumiri ale călătorilor în privinţa abaterii de la vechiul traseu, pe la mall, dimineaţa, şi vom vedea ce poate fi făcut în acest sens. Ştiu că oficial Iulius Mall se deschide la ora 10.00, dar până la acea oră sunt salariaţi care trebuie să ajungă înainte, să facă pregătirile necesare. Vom vedea dacă se poate ca intrarea autobuzelor pe la mall să se facă după ora 08.00 sau 09.00, după ce trece perioada de vârf, când lumea se grăbeşte la serviciu şi la şcoală”, a declarat directorul societăţii de transport public local, Darie Romaniuc.

Până la luarea unei noi decizii privind traseul autobuzelor de pe liniile 2 şi 4, toate vor intra atât la dus, cât şi la întors pe la Iulius Mall, iar pentru ca cei care aşteaptă în staţie să ştie care urcă spre oraş ori coboară spre Burdujeni, vor fi amenajate două staţii distincte, semnalizate corespunzător cu plăcuţe indicatoare pe care va scrie “Spre Centru” şi “Spre Burdujeni”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traseele TPL, din nou modificate, pentru a trece pe la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 6 voturi
Traseele TPL, din nou modificate, pentru a trece pe la Iulius Mall Suceava3.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(19 feb 2010, 11:31:56
si cei care lucreaza la auchan sau bricostore...la 8 incep programu...si ei au de ajuns la servici ca toti ceilalti calatori....asa ca nu vad problema. Trebuiau cei de la primarie sa nu scoata alea gratuite si gata.
2.   Idiotenie trimis de
(19 feb 2010, 13:04:28
"Nenea Lungu",mergi dreak cu autobuzele tale cu tot.Daca primaria nu incaseaza taxele de care ai nevoie pe parcursul intregului an,asadar nu realizezi bugetul,blochezi conturile sucevenilor?Ai auzit "nenea edil sef' de interesul cetateanului?Eu lucrez la iesirea din SV spre Falticeni,de ce nu merg autobuzele si acolo?"Derbedeu politic ce esti"?
3.   Na, ca o facut-o lata primaria trimis de
(19 feb 2010, 13:08:27
"Spre civilizatie" unde-i placuta? Is mai buni banii ca omenia si civilizatia, ce sa-i faci
4.   Maxi taxi rullz trimis de
(19 feb 2010, 14:26:12
Desi multi soferi de maxi taxi sunt nebuni..... prefer sa merg cu acest mijloc de transport. Nu am nevoie de bilet, nu am nevoie sa investesc in tpl, si asta datorita conditiilor din autobuze. Majoritatea taxatoarelor, parca ar lucra la banca, asa isi dau aere, esti tratat de multe ori cu dezinteres, unele asculta muzica, sau vorbesc la telefon, le ceri bilet, nu aud, si la urmatoarea statie urca supracontrolul, si bineinteles tot eu iau amenda. E bataie de joc. Concluzia, mergeti cu maxi taxi.
5.   Drumurile trimis de
(20 feb 2010, 10:09:30
un jeg si o mizerie de oras !!!!!!! huuuuuuuuuuuu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei