Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 ian 2010 - Anul XV, nr. 13 (4304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bancpost: Autorul jafului armat de la o sucursală din Galaţi a furat 7.762 de lei şi 2.200 de euro

Luni, 18 Ianuarie 2010 (17:39:56)

Reprezentanţii Bancpost au anunţat că autorul jafului care a avut loc, luni după-amiază, la o unitate din municipiul Galaţi a reuşit să fure 7.762 de lei şi 2.200 de euro, după ce a ameninţat-o pe casieră cu un pistol.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii Bancpost, casiera Agenţiei Ţiglina din Galaţi, unde a avut loc jaful armat, a acţionat conform procedurilor interne de securitate şi, în plus, s-a comportat astfel încât nu a produs panică în rândul clienţilor şi al celorlalţi salariaţi care se aflau în acel moment în unitate.

Sursa citată mai menţionează că acest caz este investigat de Poliţie, iar Bancpost le acordă anchetatorilor tot sprijinul necesar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, Ştefan Gohoreanu, informa că jaful armat de la unitatea bancară, petrecut în jurul orei 14.20, a durat aproximativ două minute, iar la acel moment în sediul băncii se aflau doar patru angajaţi ai instituţiei.

Reprezentantul IPJ Galaţi a declarat că atacatorul, care purta o cagulă pe faţă, a deschis singur seiful, după ce casiera, ameninţată cu un pistol, i-a dat cheile. După ce a luat banii, atacatorul a dispărut printre blocurile din zonă.

"Bărbatul a intrat singur, a ameninţat cu pistolui, iar casiera i-a înmânat cheile de la casa de bani. Autorul jafului a deschis casa, a luat banii şi a ieşit din sediul băncii, dispărând printre blocuri", a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Conform acestuia, filiala bancară nu are agent de pază, având, însă, montate sisteme de securitate care sunt monitorizate de o firmă de protecţie.

Jaful armat a fost anunţat Poliţiei prin 112, de către o femeie care se afla în zonă şi care a furnizat semnalmente ale atacatorului.

În urma incidentului, poliţiştii gălăţeni au organizat filtre la ieşirile din municipiu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bancpost: Autorul jafului armat de la o sucursală din Galaţi a furat 7.762 de lei şi 2.200 de euro.
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bancpost: Autorul jafului armat de la o sucursală din Galaţi a furat 7.762 de lei şi 2.200 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei