Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 ian 2010 - Anul XV, nr. 13 (4304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilitate

Sucevenii vor putea merge la patinoar şi în timpul verii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cele mai apreciate sporturi de iarnă, patinajul, care atrage zilnic o mulţime de suceveni către cele două patinoare artificiale din municipiul Suceava, va putea fi practicat şi în timpul verii, odată cu instalarea celui de-al treilea patinoar din oraş.
Acesta va fi adus la Suceava, peste câteva săptămâni, prin efortul comun al municipalităţii sucevene şi al Clubului Municipal Sportiv Suceava, care, în baza unui proiect, a obţinut acest patinoar artificial, cu finanţare de la Ministerul Tineretului şi Sportului.
Dacă Patinoarul Areni, administrat de Primăria Suceava, precum şi patinoarul Ice Dream, deschis la Iulius Mall Suceava, sunt funcţionale doar pe durata iernii, dacă temperaturile exterioare sunt destul de scăzute, cel de-al treilea patinoar artificial va putea fi folosit pe durata întregului an, pentru că nu mai este pe bază de apă.
“Prin acest proiect comun vom reuşi să oferim sucevenilor posibilitatea de a se bucura de beneficiile patinajului nu doar în anotimpul rece, dar, pentru a nu fi stricată pista de patinaj, este interzisă folosirea patinelor artistice, cu zimţi”, a precizat viceprimarul Lucian Harşosvchi.
Conform directorului CSM Suceava, Valerică Gherasim, noul patinoar va fi amplasat în cadrul Complexului Sportiv Unirea (în zona cunoscută drept Sala Sporturilor), după amenajarea sa urmând să fie puse la punct detalii referitor la programul de funcţionare şi taxe de intrare.
“Patinoarul are 30 de metri lungime şi 15 lăţime, nu are o capacitate foarte mare, dar e suficient pentru ca echipa de hochei să se antreneze şi în afara sezonului rece, iar iubitorii acestui sport, patinajul, să se bucure de el chiar şi când e cald afară”, a adăugat Valerică Gherasim.
Un astfel de patinoar, primul din Moldova, a fost inaugurat la Iaşi, la finele anului trecut, în vreme ce la Botoşani, unde până de curând nu a existat nici un patinoar, a fost achiziţionat, de municipalitate, un patinoar artificial, la finele anului 2009, contra sumei de 100.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii vor putea merge la patinoar şi în timpul verii.
 Vizualizări articol: 5013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 11 voturi
Sucevenii vor putea merge la patinoar şi în timpul verii4.6511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O gluma buna trimis de
(18 ian 2010, 17:49:38
am mai auzit cu totii gluma asta si anul trecut , acum 2 ani , acum 3 ani !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei