Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 ian 2010 - Anul XV, nr. 13 (4304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fugari

Urmăriri şi focuri de armă, după un şofer fără permis şi părinţii acestuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă pentru a prinde un tânăr în vârstă de 18 ani, care, aflat la volanul unei maşini, deşi nu avea permis de conducere, a vrut să fugă de oamenii legii, încurajat fiind şi de părinţii săi, care se aflau în acelaşi autoturism.
Potrivit poliţiei, incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23:00, pe raza comunei Satu Mare.
Un echipaj de poliţie care se afla într-o acţiune de supraveghere şi control al traficului rutier pe DJ 178 D a făcut semn unui autoturism, marca Ford Mondeo, cu numere de înmatriculare britanice, să tragă pe dreapta, pentru un control de rutină.
Maşina respectivă a încetinit, însă, în momentul în care s-a apropiat de echipajul de poliţie, şoferul a apăsat pedala de acceleraţie la podea şi a demarat în trombă, spre municipiul Rădăuţi.
Poliţiştii au trecut la urmărirea Ford-ului, pornind atât sirena, cât şi girofarul, şi anunţându-şi colegii prin dispecerat despre urmărire.
La nici un kilometru, la intersecţia cu un drum comunal, când şoferul fugar a fost ajuns din urmă de poliţişti, din maşina acestuia au coborât patru persoane, cu tot cu individul de la volan, cu toţii luând-o la fugă şi abandonând autoturismul.

 

Din patru, unul prins

Agentul Sînziana Olenici, care plecase pe urmele şoferului, l-a urmărit pe acesta până în grădina unei case părăsite, unde l-a somat de două ori să stea. Văzând că şoferul fugar nu are de gând să se oprească, poliţista a tras un foc de armă în plan vertical, însă fără nici un efect asupra persoanei pe care o urmărea, aceasta reuşind să fugă.
Colegul poliţistei, agentul şef Sorin Marciuc, care a plecat în urmărirea unei alte persoane din Ford-ul Mondeo, a reuşit să o prindă după aproximativ 50 de metri, aceasta fiind o femeie în vârstă de 31 de ani, din Mililşăuţi, Dorina Ghoerghina C..


A venit la poliţie însoţit de tatăl său

Ulterior, poliţiştii au reuşit să identifice şi celelalte trei persoane din autoturism.
La volan, susţin oamenii legii, s-ar fi aflat Ionuţ-Vasile Lavric, un tânăr care nu are permis de conducere.
Ceilalţi doi pasageri, care au fugit şi ei odată cu şoferul, sunt chiar părinţii acestuia, Ioan şi Steluţa Lavric.
A doua zi, în jurul orei 16:00, şoferul fugar a venit la poliţie, însoţit de tatăl său.
„Acesta a fost audiat cu privire la faptele comise la 15.01.2010, ocazie cu care a recunoscut că el a fost conducătorul autoturismului şi că nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului deoarece nu deține permis de conducere pentru nici o categorie și s-a speriat de consecințele faptelor sale”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
Potrivit şefului formaţiunii Poliţiei Rutiere Rădăuţi, inspector Gabriel Chifan, tânărul va fi cercetat sub acuzaţia de conducere a unui autovehicul pe drum public fără a poseda permis de conducere.
Ford-ul Mondeo a fost imobilizat în curtea Poliţiei Rădăuţi, urmând a se face verificări şi asupra autoturismului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmăriri şi focuri de armă, după un şofer fără permis şi părinţii acestuia .
 Vizualizări articol: 7599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 10 voturi
Urmăriri şi focuri de armă, după un şofer fără permis şi părinţii acestuia3.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo sanziana trimis de
(18 ian 2010, 11:59:16
ar trebui toti sa ia exemplu.sa si faca datoria pt care sunt platiti si sa termine ;;smecherii; care nu mai stiu de bunul simt.
1.1  RE: Bravo sanziana trimis de
(18 ian 2010, 18:05:39
Cowboy imputiti... Vin cu tupeu din strainatate... Cretinii naibii!
2.   Bravo??? trimis de
(18 ian 2010, 18:22:52
pt ce a tras?unde suntem in vestul salbatic?baiatul sa- si ia pedeapsa ca acondus fara permis,dar brava politista pt ce a tras,de unde stia ea cine e ,ce are, ce nu are?si daca vor motiva ca detineau inormatii ca circula fara permis ,de ce nu l-au avertizat in momentul urcarii la volan??????

sta sclipici la panda...si hop.....poc..poc...poc,doar suntem bravii politisti,ne plimbam in limuzine de lux luate in rate din salariul de bugetar[logan,audi,bmw...]

in ei cine va trage????

2.1  RE: Bravo??? trimis de
(18 ian 2010, 19:05:24
Tu esti un dobitoc! In miezul noptii urmaresti niste cretini prin curtile oamenilor. Cretinii nu se opresc. Risti sa iti scuipi plamanii alergand dupa el si sa-ti iei o scandura de gard in ceafa dupa un colt sau folosesti armamentul din dotare? Sau tu ai impresia ca sticletii sunt platiti ca sa moara la datorie de mana tuturor cacanarilor astora venti din strainatate plini de figuri? Cand am zis de cowboy (=vacar, taran), ma refeream la "englezii aia". Daca o stergeau... englezeste, scapau toti cu siguranta! Sincere felicitari dre/dnei politist pentru curajul ei din timpul programului de lucru!!!
2.2  RE: Bravo??? trimis de
(18 ian 2010, 22:06:15
intrebare se pune de ce a tras in sus si nu a tras in plin, exact cum s-ar fi intamplat in UK ?
3.   KKNAR trimis de
(18 ian 2010, 19:23:19
dobitoc esti tu pupincuristule

de ce au fost opriti in trafic?????

???????????????

programul ei e de a sta la panda si sa opreasca masini dupa bunul plac?

MOTIVUL????????

3.1  RE: KKNAR trimis de
(18 ian 2010, 20:48:42
pentru ca dupa ora 23:00, politia are dreptul de a te legitima daca umbli aiurea pe drumuri - ca e suspect si vor sa previna infractiunile, nu doar sa le ancheteze! Si, in plus, asta LE ERA MISIUNEA, DOBITOCULE! Ai citit articolul macar? Echipajul "se afla �ntr-o actiune de supraveghere si control al traficului rutier pe DJ 178 D". Si SPER ca i-au oprit ptr ca avea numere straine, ptr ca "stranierii" nostri sunt praf la volan, dar au de demonstrat multe! In plus, e periculos de circulat cu o masina de fabricatie britanica pe drumurile din Europa continentala (daca nu stii de ce - nu ma mira).
4.   Mentalitate trimis de
(18 ian 2010, 22:01:34
Pt. Nepriceputul: Te agiti degeaba. De asta au armament in dotare politistii. Daca cretinii astia erau, sa zicem in... SUA. Tare ma tem ca nu se opreau doar la focuri in plan vertical. Si e foarte bine, pt ca nu poti sti cu ce fel de oameni ai de a face, iar din moment ce nu opresc masina ei pot fi suspecti de orice.
5.   ... trimis de
(18 ian 2010, 22:04:39
"...si s-a speriat de consecintele faptelor sale".

Chestia asta l-a invatat un avocat ca sa-l scoata basma curata pe motiv ca... s-a speriat si nu a fost rea-vointa.

Cert este ca individul nu avea ce cauta la volan fara permis de conducere. Pe langa faptul ca a pus in pericol vietile celorlalti conducatori, personajul respectiv (impreuna cu familia, ca aschia nu prea sare departe de trunchi) nici macar nu respecta legislatia tarii noastre.

Eu as fi tras in plin exact ca in occident, poate asa le vine mintea la cap si celorlalti care nu au discernamant.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei