Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2009 - Anul XIV, nr. 283 (4269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patriciu: N-am niciun fel de contribuţie la ipoteticul program de guvernare de care vorbeşte Băsescu

Miercuri, 2 Decembrie 2009 (13:34:15)

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu are nicio contribuţie la ipoteticul program de guvernare invocat de Traian Băsescu, în afară de punctul său de vedere privind măsurile anticriză prezentat în articolele pe care le scrie sau pe site-ul creat în acest sens.

Întrebat cum comentează declaraţia lui Traian Băsescu potrivit căruia Klaus Iohannis poate fi o soluţie de premier, dar nu cu un program economic făcut de Patriciu, omul de afaceri a subliniat că nu are niciun fel de contribuţie la "programul ipotetic" invocat de şeful statului, în afara articolelor sale privind măsurile anticriză.

"În afară de faptul că în toate articolele mele din «Adevărul» încerc să prezint punctul meu de vedere despre măsurile anticriză şi de asemena le-am expus pe un site care chiar aşa se numeşte www.masuri-anticriza.ro, nu am niciun fel de contribuţie la un ipotetic program de guvernare despre care vorbeşte domnul Băsescu", a spus Dinu Patriciu.

În privinţa afirmaţiilor de miercuri ale lui Traian Băsescu, referitoare la politicienii care l-au vizitat pentru rezolvarea unor dosare, Patriciu a spus că preşedintele a invocat întâlnirea cu el din noiembrie 2005, al cărei conţinut l-a relatat în presă la vremea respectivă.

"Preşedintele a pomenit şi de Sorin Roşca Stănescu, dar se referea la faptul că ne-am întâlnit în noiembrie 2005. Eu am povestit acel episod, am relatat conţinutul acelei întâlniri, la vremea respectivă, pentru că nu aveam nimic de ascuns", a spus liberalul.

Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea FM, că primarul Klaus Iohannis poate fi o soluţie de premier, dar nu cu program făcut de Dinu Patriciu sau la Grivco, preşedintele menţionând că edilul trebuie să promită reformarea clasei politice.

Pe de altă parte, Traian Băsescu a declarat că la el acasă au venit, în timpul mandatului, pentru a le rezolva dosare, Adrian Năstase, Dinu Patriciu, S.R. Stănescu şi Ludovic Orban, liberal care vroia închiderea problemei legate de copilul pe care l-a lovit cu maşina la Cotroceni.

El a mai spus că nu a răspuns intervenţiilor acestor politicieni.

Despre Patriciu şi S.R.Stănescu, şeful statului a menţionat că acest episod este de notorietate.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patriciu: N-am niciun fel de contribuţie la ipoteticul program de guvernare de care vorbeşte Băsescu.
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patriciu: N-am niciun fel de contribuţie la ipoteticul program de guvernare de care vorbeşte Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei