Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2009 - Anul XIV, nr. 283 (4269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunităţi

Vânzări imobiliare fără comision, prin casefaraintermediari.ro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând cu data de 1 decembrie, sucevenii au la dispoziţie un nou portal, prin internet, pentru a vinde şi cumpăra proprietăţi imobiliare, fără a fi nevoiţi să plătească un comision. Este vorba despre www.casefaraintermediari.ro, un site cu anunţuri publicate exclusiv de către proprietari.
Pe noul portal pot fi prezentate pentru vânzare sau închiriere apartamente, case, vile, terenuri, rezidenţiale, pensiuni, hoteluri, spaţii industriale, spaţii comerciale şi garaje.
„Credem în formula de vânzări directe de către proprietari, aceasta fiind o reţetă testată în afara ţării cu succes, din motive lesne de înţeles. În zilele noastre, când majoritatea oamenilor îşi drămuiesc fiecare ban cheltuit şi mai ales când accesul la informaţie şi utilizarea internetului au devenit atât de facile, achiziţia uni imobil direct de la proprietar este o opţiune convenabilă şi la îndemâna oricui. Avantajul principal al acestui sistem este evident. Se fac economii substanţiale prin înlăturarea comisioanelor de agenţie, adesea plătite fără beneficii pe măsura costului”, a explicat managerul pe Suceava al portalului Case fără Intermediari, Viorel Ropotă .

 

Reduceri de 10% până pe data de 15 decembrie a.c.

Promovarea anunţurilor în cadrul portalului se poate face prin intermediul a două pachete. CFI Instant include zece fotografii ale proprietăţii, consultanţă în timpul perioadei de postare şi acces la pagina de administrare a anunţului. Durata de promovare a anunţului prin acest pachet este de 30 de zile pe prima pagină a site-ului, iar preţul este de 70 de lei. De precizat că după expirarea celor 30 de zile, anunţul va rămâne pe portal, până la vânzarea sau închirierea proprietăţii, însă nu pe prima pagină. Pentru acest pachet, până pe data de 15 decembrie, viitorii clienţi vor avea o reducere de 10%.
Al doilea pachet, CFI Deal, include zece fotografii, postarea unui banner publicitar pe proprietate, realizarea şi postarea unui tur virtual, perioadă nelimitată de afişare, consultanţă şi acces la pagina de administrare, preţul fiind de 200 de lei. Nu în ultimul rând, cei interesaţi să-şi vândă proprietăţile au posibilitatea de a da şi anunţuri gratuite, pe o perioadă de 15 zile, însă au posibilitatea de a posta pe site doar o singură fotografie a proprietăţii.
Viorel Ropotă a explicat că toţi clienţii acestui portal vor primi un „user name” şi o parolă, având posibilitatea să-şi schimbe singuri preţul propus pentru vânzare. Ropotă a mai spus că, deşi portalul este deschis de pe data de 1 decembrie a.c., există deja un număr mare de persoane care au apelat la serviciile Case fără Intermediari.
Cei interesaţi să-şi vândă sau să-şi închirieze proprietăţile pot lua legătura cu reprezentanţii Case fără Intermediari Suceava, la numerele de telefon 0754-071.940, 0758-244.790, 0330-803.441, fax: 0330-803.440, e-mail: suceava@casefaraintermediari.ro, sau direct, la sediul firmei, Cartier Obcini, str. Slătioarei nr.1, camera 201 (în apropierea ITM Suceava).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vânzări imobiliare fără comision, prin casefaraintermediari.ro.
 Vizualizări articol: 1932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 6 voturi
Vânzări imobiliare fără comision, prin casefaraintermediari.ro2.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vrajeala trimis de
( 2 dec 2009, 14:59:19
Nu platesti comision, dar platesti site-ului pt promovare ( cica ) si alergi la vizionari de 100 de ori mai mult fata de situatia in care ai apela la agent imobiliar....mare vrajeala.......
2.   Publicitate trimis de
( 2 dec 2009, 21:20:53
O INTREBARE REFERITOARE LA ACEST ARTICOL

OARE NU AR TREEBUI SA FIE GASIT ACEST ARTICOL LA MICA PUBLICITATE ?

E RECLAMA IN TOATA FIREA FRATILOR......

MONITORUL .................??????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei