Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2009 - Anul XIV, nr. 283 (4269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Parchet

Plângeri penale împotriva lui Flutur şi Lungu pentru nerespectarea hotărârilor BEC

Miercuri, 2 Decembrie 2009 (16:30:44)

PSD Suceava a depus, miercuri, la Parchetul Curţii de Apel Suceava o plângere penală împotriva preşedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, pentru instigare la discriminare, fals privind identitatea şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, iar împotriva primarului Sucevei, Ion Lungu, pentru abuz în serviciu şi favorizarea infractorului.
Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Donţu, director al departamentului juridic al organizaţiei, a declarat că plângerea penală se referă la materialele electorale realizate de PD-L care aduc atingere imaginii candidatului PSD la Preşedinţie şi care au fost interzise prin decizii ale BEJ Suceava şi BEC.
PSD Suceava susţine că a notificat PD-L Suceava şi pe preşedintele organizaţiei, Gheorghe Flutur personal despre existenţa acestor decizii care sunt obligatorii şi care se execută de îndată şi produc efecte juridice de la data afişării, fiind acte jurisdicţionale emise de Biroul Electoral Judeţean.
În plângere se arată că în seara de 1 decembrie pe Casa Culturii din municipiul Suceava, cu încălcarea legii, fără autorizaţie expresă, neasumate de nici o persoană, au apărut din nou acele materiale calomnioase în scop de denigrare şi inducere în eroare a opiniei publice. „Nu este lipsit de interes ca odată cu începerea urmăririi penale, în funcţie de probele administrate în cauză, să extindeţi cercetările şi faţă de numitul Ion Lungu primarul municipiului Suceava, pentru savârşirea infracţiunii de abuz în serviciu pentru nerespectarea hotărârilor BEJ şi pentru favorizarea infractorului”, se mai arată în plângerea PSD Suceava. Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat că din partea PSD ar fi fost corect ca atunci când se plânge de afişele negative să se uite mai întâi la afişele puse încă din primul tur de scrutin peste tot în ţară.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plângeri penale împotriva lui Flutur şi Lungu pentru nerespectarea hotărârilor BEC.
 Vizualizări articol: 705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Plângeri penale împotriva lui Flutur şi Lungu pentru nerespectarea hotărârilor BEC5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prostie electorala trimis de
( 2 dec 2009, 16:52:33
nu sunt pesedist dar numai de al naibii dupa mesajele electorale ale PDL-ului am sa votez cu Geoana.

unde mai exista in aceasta tara, libera exprimare? in ultima perioada numai pumnul in gura. daca anu trecut PDL-ul au fost "fruncea" in suceava si amu pierd teren incep sa recurga la chestii din cea mai veche meserie.

de-asta iubesc romania dar prefer sa traiesc in alta tara.
2.   De aia trimis de
( 2 dec 2009, 19:08:53
in primul tur nu am fost la vot , acum voi merge si voi vota Geoana.
3.   Hehe trimis de
( 2 dec 2009, 22:01:05
in primul tur am fost la vot si am vazul multe nereguli morale. Turul asta voi vota. Votati si voi !! Dar sa nu va faceti iluzii !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei