Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2009 - Anul XIV, nr. 283 (4269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Ura mogulilor pentru mine a făcut ca propunerea lui Cioloş să fie discreditată la ea acasă

Miercuri, 2 Decembrie 2009 (15:36:54)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri, la RRA, că "ura mogulilor" împotriva sa a făcut ca propunerea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de comisar eurpean pentru Agricultură să fie discreditată chiar "la ea acasă" şi a acuzat că toată lumea "cânta prohodul" acestei desemnări.

"Toată lumea cânta prohodul acestei propuneri şi nu am simţit niciun fel de sprijin în mass-media românească să îmi ating acest obiectiv", a declarat Traian Băsescu, într-o emisiune la postul public de radio.

El a mai spus că postul de comisar european pentru Agricultură este cel mai important portofoliu din Comisia Europeană, prin prisma fondurilor pe care le gestionează acest comisar, respectiv 60% din fondurile europene, ceea ce înseamnă că este "un portofoliu de o importanţă covârşitoare".

"M-aş fi aşteptat să fiu sprijinit, dar ura pentru mine a mogulilor a făcut că însăşi propunerea să fie discreditată la ea acasă. De altfel, această ură din păcate a fost transferată şi multor români şi din suflet îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru", a adăugat şeful statului.

El a mai arătat că Dacian Cioloş nu va fi un comisar subordonat Guvernului României, dar prin natura atribuţiilor unui comisar, el trebuie să discute cu cei pentru care lucrează.

"Dacă fermierii români, asociaţiile lor vor sta în strânsă legătură cu comisarul nostru pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, eu sunt convins că vor obţine o informaţie de maximă acurateţe şi vor obţine sprijinul pentru a-şi realiza obiectivele. Acesta este un mare avantaj şi un avantaj extraordinar este că vor vorbi aceeaşi limbă cu comisarul pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală", a mai spus şeful statului.

Preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, a anunţat, vineri, la Bruxelles, lista comisarilor desemnaţi, din partea României fiind anunţat Dacian Cioloş pentru portofoliul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Ura mogulilor pentru mine a făcut ca propunerea lui Cioloş să fie discreditată la ea acasă.
 Vizualizări articol: 419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Ura mogulilor pentru mine a făcut ca propunerea lui Cioloş să fie discreditată la ea acasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei