Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2009 - Anul XIV, nr. 283 (4269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Traian Băsescu a încercat, marţi, un apel la nesupunere civică

Miercuri, 2 Decembrie 2009 (17:55:23)

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Iaşi, că Traian Băsescu s-a făcut responsabil, marţi, de un "apel la nesupunere civică" şi că, probabil, şeful statului va mai încerca acest lucru inclusiv în această seară, când sunt semnale că vor mai ieşi oameni în stradă, la Bucureşti.

"Traian Băsescu a încercat ieri (marţi -n.r.) un început de înscenare, un apel la nesupunere civică. Probabil că se va încerca şi în zilele următoare, chiar şi în seara aceasta sunt semnale că oamenii vor ieşi în stradă la Bucureşti. Traian Băsescu nici în ultimele sale ceasuri nu înţelege că poporul te alege preşedinte şi tot poporul te dă jos", a declarat, la un miting electoral la Iaşi, candidatul PSD la Preşedinţie.

El i-a îndemnat pe simpatizanţii PSD şi PNL adunaţi în Sala Sporturilor să nu considere că alegerile de duminică sunt deja câştigate.

"Nu consideraţi că meciul este deja câştigat. Adversarii au resurse importante de bani. Vă chem să veniţi în număr mare la vot", a spus Geoană, care a promis că va readuce "stabilitatea şi normalitatea" în ţară şi a reamintit că în prezent 650.000 de români nu au loc de muncă, iar 100.000 de firme s-au închis.

Mircea Geoană a participat, miercuri după-amiază, la Sala Sporturilor din Iaşi, la un miting electoral, alături de liderul PNL Crin Antonescu şi de preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES) Poul Nyrup Rasmussen, la manifestare luând parte câteva mii de persoane.

Marţi, după ce Mircea Geoană, Crin Antonescu, Klaus Iohannis şi Gheorghe Ciuhandu au semnat "Parteneriatul pentru Timişoara", prin care primarul Timişoarei îl susţine pe candidatul PSD la Preşedinţie, câteva sute de manifestanţi anti-PSD au organizat un protest la Timişoara, călcând în picioare un banner cu chipurile unor lideri ai PSD.

Manifestaţii similare au avut loc şi la Braşov, Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgovişte.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea FM, că nicio organizaţie a partidului care îl susţine în alegeri nu a trimis, marţi, oameni în stradă, arătându-se însă convins de faptul că televiziunile, inclusiv TVR, îi vor denumi "huligani" pe cei care au manifestat.

El a negat, răspunzând unei întrebări, implicarea PDL în manifestările publice de marţi.

Băsescu a acuzat însă televiziunile trusturilor Realitatea şi Antena, dar şi TVR, îi vor denumi pe cei care au manifestat "huligani".

El a ţinut să sublinieze că tot huligani erau catalogaţi, în 1989, tot la TVR, cei care manifestau la Timişoara.

Întrebat cum de la acele manifestaţii au fost prezenţi lideri ai PDL şi consilieri de-ai săi, Băsescu a spus că el nu a trimis pe nimeni, dar Monica Macovei şi Toader Paleologu sunt oameni care au fost apropiaţi Revoluţiei şi revoluţionarilor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Traian Băsescu a încercat, marţi, un apel la nesupunere civică.
 Vizualizări articol: 428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Traian Băsescu a încercat, marţi, un apel la nesupunere civică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei